Μιλόγεβιτς: "Θέλω παίκτες-μαχητές"

Χειμαρρώδης εμφανίστηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την απρόσμενη ισοπαλία της Ομόνοιας με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του προσπάθησαν μεν, αλλά υπέπεσαν σε πολλά λάθη σε σχέση με όσα είχαν δουλέψει στις προπονήσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι σίγουρα ένα κακό αποτέλεσμα για μας. Στην ανάλυση πριν το παιχνίδι με το Παραλίμνι, τα δείξαμε όλα ανάποδα. Δεν σας κρύβω πως αυτή τη στιγμή έχω πει στα παιδιά πώς αντιδρούν, πώς λειτουργούν, πώς δουλεύουν. Έχουμε ποιότητα, αλλά στόχος μου είναι να βρω παίκτες που να είναι μαχητές και να θέλουν να παλεύουν. Οι παίκτες προσπάθησαν, αλλά δυο φορές δεχτήκαμε γκολ και μετά τρέχαμε να γυρίσουμε το σκορ. Είχαμε καλές πλαγιοκοπήσεις, καλή συνεργασία με παίκτη παραπάνω στα πλάγια, αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει, πώς η μπάλα πρέπει να πάει μέσα. Όπως πήγε το παιχνίδι, ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες του Παραλιμνιού, συγχαρητήρια και στους δικούς μου για την προσπάθεια. Έχουμε θέματα ψυχολογίας με κάποια παιδιά, δεν γίνονται όλα σε μια μέρα και πρέπει να μιλήσουμε. Έχουμε κι εμείς απουσίες, συνέχεια αλλάζουμε την άμυνα, την οποία θέλω να σταθεροποιήσω. Έχουμε πολύ δρόμο, θέλουμε πολλή δουλειά. Μπροστά στο κόσμο, όπως είναι στο πλευρό μας, πρέπει να δίνουμε κάτι παραπάνω. Θα το βρούμε αυτό το κάτι παραπάνω. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα κάνουμε τα πάντα για να έρθει η βελτίωση.
Συγκεκριμένα πράγματα τα κάναμε λάθος. Θέλαμε να βάλουμε πίεση, αλλά είχαμε τεράστιες αποστάσεις στις γραμμές. Με κάποιες κοντινές πάσες μας άνοιγαν, ενώ έπρεπε να ασκούμε πίεση. Πάντα πηγαίναμε καθυστερημένα στη μπάλα, με αποτέλεσμα να βρίσκουν χώρους οι παίκτες τους και να κάνουν άνετα παιχνίδι. Είχαμε πολλά προβλήματα στο μεσοαμυντικό χώρο και τους βγήκε το παιχνίδι. Αποκτούσαν αυτοπεποίθηση, καθυστερούσαμε και στην μπάλα. Στο δεύτερο γκολ έπρεπε να κάνουμε φάουλ στο κέντρο και δεν το κάναμε. Μακάρι να είχαμε κερδίσει σήμερα, για να κάνουμε ανάλυση πιο ήρεμα
».

 

Ρόνι βαν Χενέουχτεν: «Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα: είμαι περήφανος για την ομάδα που δούλεψε πολύ για να πάρει αποτέλεσμα από ένα μεγάλο, παραδοσιακό σύλλογο, αλλά και απογοητευμένος, γιατί δυο φορές δεν κρατήσαμε το προβάδισμα. Σκοράραμε δυο γκολ με καλό πάσιγκ γκέιμ, πιέσαμε καλά, στα τελευταία 20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αυτοπεποίθηση. Ζήτησα τους παίκτες να συνεχίσουν έτσι, γιατί ξέρω με αυτούς τους οπαδούς θα υπάρχει μεγάλη πίεση. Το Παραλίμνι όμως δεν έμεινε πίσω. Είχαμε ευκαιρίες για το 1-3, αλλά στο τέλος η πίεση ήταν μεγάλη και ήρθαμε 2-2. Είναι καλό αποτέλεσμα για το Παραλίμνι, έτσι είναι και καλό ξεκίνημα της συνεργασίας μας. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς, έπαιξαν κάποια παιδιά χωρίς προπονήσεις, όπως ο Κοσμά και ο Πάρπας. Ένα μεγάλο συν λοιπόν για την ομάδα»
  

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League