Σίλβα: "Δεν φοβάμαι Μπάγερν και Γκουαρδιόλα"

Αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη (2-1) του Ολυμπιακού επί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα δήλωσε στην τηλεόραση της ERT: "Η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση μετά το χαμένο πέναλτι, γιατί ήταν λίγο χαμένα τα πράγματα για εμάς. Έπρεπε να δώσουμε σήμα στην ομάδα ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ότι πρέπει να συνεχίσουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.  Ο Πάρντο βοήθησε πολύ, γυρίσαμε το ματς και αυτό ήταν δείγμα ότι ένας παίκτης μπορεί να περάσει ως αλλαγή και να κάνει την ανατροπή".

Πρόσθεσε: "Ήμασταν πραγματικά ομάδα για μια ακόμα φορά. Παρότι χάσαμε το πέναλτι, στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι. Ένας παίκτης μπορεί να έκανε τη διαφορά, αλλά όλοι ήμασταν ενωμένοι. Είμαι πολύ χαρούμενος που πετύχαμε κάτι που δεν έχει ξαναπετύχει ο Ολυμπιακός (σ. να μαζέψει 9 βαθμούς από την 4η αγωνιστική). Ακόμα όμως δεν έχει καθοριστεί τίποτα. Όλοι ξέρουμε ότι το να παίρνεις εννέα βαθμούς είναι κάτι πολύ δύσκολο. Τα φαβορί ήταν η Μπάγερν και η Άρσεναλ. Όμως προσπαθήσαμε και πλέον είμαστε εμείς σε πολύ καλή θέση".

Ερωτώμενος για το επόμενο ματς, με τη Μπάγερν, ανέφερε: "Δεν φοβάμαι ούτε τον Γκουαρντιόλα, ούτε τη Μπάγερν, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι παίζουμε ίσως με την καλύτερη ομάδα του κόσμου, ή τουλάχιστον μία από αυτές. Θα κινδυνεύσουμε, θα είναι δύσκολη βραδιά, αλλά θα πάμε με πίστη και προσπάθεια. Φόβο δεν θα αισθάνομαι".

Δειτε Επισης

Καρέτσας: «Δεν σκοπεύω να φύγω ακόμη από την Γκενκ»
Ο απολογισμός του Κοστίνια για τη πρώτη του σεζόν είχε θετικότατο πρόσημο
Αφρικανικό δημοσίευμα συνδέει τον Παναθηναϊκό με 17χρονο Μαροκινό τερματοφύλακα
Αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση στη League Phase του Champions League ο Ολυμπιακός
Η Φούλαμ έχει στα σκαριά πρόταση 14 εκατομμυρίων για τον Βαγιαννίδη
Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει έφεση για τις τιμωρίες των Κάρμο και Πασχαλάκη
Το καυτό καλοκαίρι του Έσε-Έντονο το φλερτ των Μπολόνια και Φιορεντίνα
Σιδέρης: «Θέλουμε τελικό Κυπέλλου με 60.000 εισιτήρια - Από το 2026-27 θα ξεκινήσει η αναδιάρθρωση»
Αυτές είναι οι ποινές από τα επεισόδια στο Ολυμπιακός–ΑΕΚ
ΑΕΚ: Λαβωμένη ενόψει της συνέχειας