Ρονάλντο: "Φανταστικός ο Μέσι, δεν υπάρχει εχθρότητα"

Την Πέμπτη είπε ότι είναι θρύλος, καλύτερος του κόσμου και δυσκολεύεται να βρει περιθώρια βελτίωσης. Την Παρασκευή, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτηρίζει φανταστικό επαγγελματία και παίκτη τον Λιονέλ Μέσι κι αποδίδει στον Τύπο την μεταξύ των κόντρα. Ο Πορτογάλος άσος "θολώνει τα νερά".

"Είναι νορμάλ ο Τύπος να υποστηρίζει ότι η αντιπαλότητα ανάμεσά μας, πηγάζει από μια βαθύτατη προσωπική φυσική αντιπαλότητα. Είναι για να πουλάς φύλλα και γιατί τους ενδιαφέρει να λένε τέτοια πράγματα. Παρά το γεγονός ότι από τη μία άποψη είναι φυσιολογικό, από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν. Η σχέση μου με τον Μέσι είναι καλή. Εδώ κι οκτώ χρόνια που βρεθήκαμε στο γήπεδο, δεν είχα ποτέ προβλήματα μαζί του. Είναι φανταστικός επαγγελματίας και φανταστικός παίκτης.

Όλη αυτή η εχθρότητα είναι μία εφεύρεση. Δεν με ενδιαφέρει εάν ο Μέσι κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Το αναγνωρίζομαι ως ο καλύτερος του κόσμου είναι φανταστικό, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να είμαι σε υψηλό επίπεδο χρόνο με το χρόνο. Αυτός είναι ο στόχος μου. Και το πιο δύσκολο είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο να το αναγνωρίζουν", υποστήριξε στο "Talksport" ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δειτε Επισης

Αυτά είναι τα χρυσά πριμ που θα πάρουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι
Με Κριστιάνο Ρονάλντο η λίστα της Πορτογαλίας για το Euro 2024
Τέλος εποχής για τον Κρόος-Aνακοίνωσε ότι αποσύρεται μετά το Euro 2024
Ο τρομερός Παυλίδης και ο… απλησίαστος Κέιν
Αποφασίζει για Τσάβι ο Λαπόρτα, έτοιμη η λίστα με τους αντικαταστάτες
Επιμένουν οι Γάλλοι-«Ο Αλμέιδα παραμένει στη λίστα της Μαρσέιγ»
Φεύγει και ο αδερφός του Μπαπέ από την Παρί
Σαλάχ: Θα παλέψουμε σαν τρελοί για να πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου
Aπρόοπτο στο πάρτι τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι-Πέταξαν έξω από το κλαμπ τον Κάρσον
«Ο Ολυμπιακός έδειξε ποιότητα με την Άστον Βίλα, να χαρίσουμε στη Φλωρεντία ένα τρόπαιο στη μνήμη του Τζο Μπαρόνε»