Στη λίστα Κλοπ ο Sokratis!

Τι κι αν, όταν ανέλαβε τη Λίβερπουλ, ο πρόεδρος της Ντόρτμουντ προσπάθησε να κατευνάσει την ανησυχία, δηλώνοντας πως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα προσπαθήσει να πάρει κανέναν μαζί του στο «Άνφιλντ» από την πρώην του ομάδα;
Ο Γερμανός, όχι μόνο δεν έχει … δεσμευτεί για κάτι τέτοιο (και πως θα μπορούσε άλλωστε), αλλά ίσα ίσα που έχει ξεχωρίσει και τους στόχους του. Σε αυτούς λοιπόν, το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έχει περίοπτη θέση. Άλλωστε, όταν το καλοκαίρι του 2013, είχε πληροφορηθεί πως ο Sokratis ήταν καθ’ οδόν για Λεβερκούζεν προκειμένου να υπογράψει εκεί, κίνησε γη και ουρανό προκειμένου να τον… γυρίσει πίσω και να τον φέρει στη Βεστφαλία.
Δεν τον έχει ξεχάσει. Έτσι κι αλλιώς θέλει (άμεσα) έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος να έχει τη δυνατότητα να «σκαντζάρει» και στα δεξιά της άμυνας, χαρακτηριστικά που διαθέτει ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος και βρίσκεται στο top 3 των επιλογών του Κλοπ για την αμυντική ενίσχυση των Μερσεϊσάιντερς (μεταξύ αυτής της τριανδρίας και ο συμπαίκτης του Sokratis, Νέβεν Σούμποτιτς), κάτι που είναι γνωστό στην πλευρά του δικού μας.
Όσο για την πρόσφατη ανανέωση του Παπασταθόπουλου; Αυτή η κίνηση ενισχύει περισσότερο την συγκεκριμένη πληροφορία, αφού οι Βεστφαλοί, από το προπερασμένο καλοκαίρι δεν ανταποκρίνονταν στην επιθυμία του διεθνή μας ν’ αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του, κάτι που έκαναν τώρα -μόλις κυκλοφόρησε δηλαδή η πρόθεση Κλοπ- ανταμείβοντας τον μεν με αύξηση 30% στις ετήσιες απολαβές, αλλά κυρίως προσδοκώντας σε μια επικερδή του πώληση αν κι εφόσον ο Κλοπ το… επιχειρήσει τελικά.
Πηγή: sdna.gr  

Δειτε Επισης

Ο τρομερός Παυλίδης και ο… απλησίαστος Κέιν
Αποφασίζει για Τσάβι ο Λαπόρτα, έτοιμη η λίστα με τους αντικαταστάτες
Επιμένουν οι Γάλλοι-«Ο Αλμέιδα παραμένει στη λίστα της Μαρσέιγ»
Φεύγει και ο αδερφός του Μπαπέ από την Παρί
Σαλάχ: Θα παλέψουμε σαν τρελοί για να πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου
Aπρόοπτο στο πάρτι τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι-Πέταξαν έξω από το κλαμπ τον Κάρσον
«Ο Ολυμπιακός έδειξε ποιότητα με την Άστον Βίλα, να χαρίσουμε στη Φλωρεντία ένα τρόπαιο στη μνήμη του Τζο Μπαρόνε»
Υποψήφιος για τον πάγκο της Μπάγερν ο Κομπανί
Το αντίο του Τσιμίκα στον Κλοπ-«Η πίστη σου σε μένα μου άλλαξε τη ζωή»
Ένοπλη επίθεση σε παίκτες της Μαρσέιγ-Προσπάθησαν να τους κλέψουν τα αυτοκίνητα