Αμαύρωσαν την ιστορία του ΑΠΟΕΛ (συνελήφθησαν οκτώ άτομα)

«Μαύρη» σελίδα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ αποφάσισαν να γράψουν στην Τρίπολη ορισμένοι ανεγκέφαλοι οπαδοί των «γαλαζοκίτρινων». Χωρίς λόγο και αιτία αποφάσισαν να διακόψουν τον αγώνα ρίχοντας φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο και αγνοώντας τις συνέπειες τις οποίες θα υποστεί η ομάδα τους.
 
Ο Αυστριακός διαιτητής Ντράχτα αφού έκανε υπομονή και προειδοποίησε μέσω συστάσεων για διακοπή, πήρε τους παίκτες και έφυγε στο 69’, όταν μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ πέταξε για τρίτη φορά φωτοβολίδες στο γήπεδο.
 
14 λεπτά αργότερα ο αγώνας επανήρχισε και παρόλο που οι γνωστοί-άγνωστοι στην εξέδρα όπου φιλοξενήθηκαν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ έκαιγαν καρέκλες, το παιχνίδι τελείωσε και ο ΑΠΟΕΛ έχασε πολλά περισσότερα από τρείς βαθμούς.
 
 
Η συμπεριφορά των οπαδών του ντροπιάζει τόσο τη διοίκηση όσο και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ. Μια ομάδα που στο πρόσφατο παρελθόν έκανε ολόκληρη την Ευρώπη να παραμιλά με τα κατορθώματα της, γίνετε ρεζίλι και στόχος επικριτικών σχολίωνμ γιατί έτσι το αποφάσισαν ορισμένοι που θέλουν να ονομάζονται φίλαθλοι.
 
Οκτώ συλλήψεις
Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη οκτώ οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Οι έξι συνελήφθησαν για κατοχή φωτοβολίδων και επικύνδυνων αντικειμένων πριν την έναρξη του αγώνα και άλλοι δύο για κατοχή ναρκωτικών.
 
 
Βαριά τιμωρία
Μπορεί ο αγώνας με τον Αστέρα να ολοκληρώθηκε, όμως, τόσο ο διαιτητής, όσο και ο παρατηρητής της UEFA κατέγραψαν τα πάντα και είναι δεδομένο ότι ο ΑΠΟΕΛ θα τιμωρηθεί με βαριά καμπάνα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι ήδη υπότροποι και πολύ πιθανόν να τιμωρηθούν με βαρύτατες ποινές.
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Η τοποθέτηση Πετρίδη για τον Σα Πίντο-«Ορίστηκε συνεδρία, είμαι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο»
Νίκη για τον Απόλλωνα επί του Οθέλλου, ισόπαλες Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Χωρίς τον Σα Πίντο η φωτογράφηση του ΑΠΟΕΛ-Όλο και πιο κοντά προς την έξοδο
Ονειρικό ντεμπούτο με γκολ στη Serie A για τον Ζανό Σάββα
Τιμήθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα ο Κίσσας-Αποχώρησε από το γήπεδο με δάκρυα (pics)
Συνεχάρη τον Σα Πίντο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Λουίς Φίγκο
Σα Πίντο: Έχουμε μία θέση στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ
Στην έξοδο από τον ΑΠΟΕΛ ο Σα Πίντο-Εξετάζεται η περίπτωση Γκαγιέγο
Έσβησε οπαδός καθώς παρακολουθούσε το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ έξω από την Αρένα
Ο αποχαιρετισμός του ΑΠΟΕΛ στον Κρέσπο-«Παίκτης μεγάλης ικανότητας σε ποιότητα όσο και ηγεσία»