Ένας ʼρης να γουστάρεις

Την τέταρτη συνεχόμενη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Άρης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι φέτος ήρθε στην κατηγορία των μεγάλων για να μείνει και να βάλει τέλος στην παράδοση του «ασανσέρ» που τον θέλει να ανεβοκατεβαίνει από την α’ στην β΄ κατηγορία.
 
Η ομάδα της Λεμεσού αν και βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον Εθνικό στο Δασάκι, ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα, με γκολ των Μπονιφέις και Μποργκ κέρδισε 2-1, πέτυχε τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη του και έπιασε τη Νέα Σαλαμίνα στην έκτη θέση με 13 βαθμούς.
 
Στη 12η θέση με 8 βαθμούς και μπλεγμένος σε περιπέτειες έμεινε ο Εθνικός, που μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες και αγνοεί τη νίκη σε έξι παιχνίδια, καθώς κέρδισε τελευταία φορά την 4η αγωνιστική με 2-0 την ουραγό της βαθμολογίας Αγία Νάπα.
 

Γκολ από τα αποδυτήρια
Ο Εθνικός άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις την αναμέτρηση, αφού μόλις στο 4ο λεπτό προηγήθηκε με τέρμα του Κότο Παγιές, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το υπέροχο γύρισμα του Ομπρεγκόν και σημείωσε το δεύτερο φετινό του τέρμα.
 
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τον Εθνικό να έχει ανούσια εδαφική υπεροχή.
 
Μεγάλη ανατροπή

Ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το παιχνίδι και ευτύχησε να σκοράρει στις φάσεις που δημιούργησε μπροστά στην εστία του Μπρούκς.
 
Η ισοφάριση ήρθε στο 55ο λεπτό μετά από σέντρα ακριβείας του Ευσταθίου και κεφαλιά του Μπονιφέις, ο οποίος πανηγύρισε το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα.
 

Η μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του Νεάγκοε ολοκληρώθηκε στο 77ο λεπτό, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Αουρέλιο και κεφαλιά του Μπόργκ.
 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Μπρουκς, Ατάντα, Ιάκομπ, Κυριάκου, Πιντσέλι, Πάγιες, Πουτζουρής, Ντε  Βρίσε, Χατζηβασίλης (72’ Ηλία), Γκριγκαλασβίλι (46’ Τοκούσι) , Όμπρεγκον (80’ Κοζοκνεάν).

ΑΡΗΣ: Νουρεντινόφσκι, Ευσταθίου, Οζίας, Μποργκ, Χριστοφόρου, Αουρέλιο (75’ Θεοφίλου), Παναγή, Μαραγκουδάκης, Μπαγκούρα (53’ Κυριάκου), Κύπρου, Μπόνιφεις (88’ Πούλπο). 
 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:  - / Μπόργκ, Νουρεντινόφσκι
 
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League