Στραματσόνι η επιλογή του Παναθηναϊκού

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι η επιλογή της διοίκησης του Παναθηναϊκού για την αντικατάσταση του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία. Ο Ιταλός προτιμήθηκε αντί του Βέλικο Παούνοβιτς, αφού στην παρούσα φάση κρίθηκε ότι συγκεντρώνει περισσότερα πλεονεκτήματα έναντι του Σέρβου προπονητή.
 
Μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις, οι Αλαφούζος, Φύσσας και Βόκολος κατέληξαν ότι ο Στραματσόνι έχει τα εχέγγυα για να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στη σωστή ρότα για το πρότζεκτ που έχουν σχεδιάσει, έχοντας συγχρόνως την εμπειρία από τη Serie A.

Ο Στραματσόνι έχει ενημερωθεί για την απόφαση της διοίκησης του Τριφυλλιού και αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Ο Ιταλός θα κοουτσάρει για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου, ενώ για πρώτη φορά θα προπονήσει τους παίκτες του την Τετάρτη (11/11) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Το κριτήριο που έκανε τη διαφορά ήταν ότι ο Στραματσόνι έδειξε μεγάλη επιθυμία να προπονήσει τον Παναθηναϊκό και υπαναχώρησε στις περισσότερες από τις απαιτήσεις που προέβαλλε αρχικά, προκειμένου να συμβάλλει στην επίτευξη συμφωνίας.  
 

Δειτε Επισης

Ο Μπόρχα Σάινθ υπογράφει για πέντε χρόνια στην Πόρτο
Ο Ντοναρούμα σήκωσε τον Μπεράλντο στην αγκαλιά του για να φιλήσει την αγαπημένη του
«Ανοιχτή η υπόθεση του Κωνσταντέλια»
Λακωνικός για την τεσσάρα από την Παρί ο Τσάμπι Αλόνσο-«Ντροπή...»
Θέλει να κάνει κίνηση-ματ με τον Ιβάνουσετς ο ΠΑΟΚ
«Δεν έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, υπάρχει κι άλλος μάρτυρας»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό
Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Ανοίγει η αυλαία του Α' Προκριματικού του Europa League
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν