Στραματσόνι η επιλογή του Παναθηναϊκού

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι η επιλογή της διοίκησης του Παναθηναϊκού για την αντικατάσταση του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία. Ο Ιταλός προτιμήθηκε αντί του Βέλικο Παούνοβιτς, αφού στην παρούσα φάση κρίθηκε ότι συγκεντρώνει περισσότερα πλεονεκτήματα έναντι του Σέρβου προπονητή.
 
Μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις, οι Αλαφούζος, Φύσσας και Βόκολος κατέληξαν ότι ο Στραματσόνι έχει τα εχέγγυα για να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στη σωστή ρότα για το πρότζεκτ που έχουν σχεδιάσει, έχοντας συγχρόνως την εμπειρία από τη Serie A.

Ο Στραματσόνι έχει ενημερωθεί για την απόφαση της διοίκησης του Τριφυλλιού και αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Ο Ιταλός θα κοουτσάρει για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου, ενώ για πρώτη φορά θα προπονήσει τους παίκτες του την Τετάρτη (11/11) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Το κριτήριο που έκανε τη διαφορά ήταν ότι ο Στραματσόνι έδειξε μεγάλη επιθυμία να προπονήσει τον Παναθηναϊκό και υπαναχώρησε στις περισσότερες από τις απαιτήσεις που προέβαλλε αρχικά, προκειμένου να συμβάλλει στην επίτευξη συμφωνίας.  
 

Δειτε Επισης

Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας
Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Πώς μπορούν να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25 για την Ελλάδα αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League
Ποντένσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τελικό, θα πάμε βήμα-βήμα»
Τρελάθηκε η Ευρώπη με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ-Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος για την ιστορική νίκη στο «Βίλα Παρκ»
Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Καμπί μετά τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ»
Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της αποστολής
Έμερι: Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει, τώρα είναι το απόλυτο φαβορί
Μυθικός Ελ Κααμπί: Πέρασε Ελ Αραμπί, έπιασε Ντέταρι και... συνεχίζει!
Ο 14χρονος γιος του Μαρσέλο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ