Θέλει ακραίο επιθετικό ο Πάους (τα δεδομένα με Αλβαρίνιο)

Αναπληρωματικός τερματοφύλακας και ακραίος επιθετικός είναι οι προτεραιότητες της Ανόρθωσης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
 
Το όνομα του Ανδρέα Κίττου της Αγίας Νάπας είναι στη μεταγραφική λίστα της «Κυρίας», η οποία μετά την αποχώρηση του Μάριο Βέγκα, θέλει να πλαισιώσει τον Γιάν Κόπριβετς με έναν Κύπριο πορτιέρο.
 
Η ενίσχυση της ομάδας στα φτερά της επίθεσης κρίνεται απαραίτητη από τους Αντρέ Πάους και Σταν Φαλξ, οι οποίοι αναζητούν ποδοσφαιριστή που να πατάει περιοχή και να έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Η περίπτωση του Πορτογάλου Αλβαρίνιο, που απασχόλησε αρκετό διάστημα την επιτροπή προγραμματισμού της Ανόρθωσης το περασμένο καλοκαίρι, δεν περνά απαρατήρητη και εφόσον ο ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος από τη Γιαγκελόνια (μετρά μόλις 4 συμμετοχές, οι 2 εκ των οποίων ως βασικός) δεν αποκλείεται ν’ απασχολήσει την ομάδα της Αμμοχώστου. Ο Αλβαρίνιο δεν δικαιώνει τη Γιαγκελόνια που δαπάνησε 200 χιλιάδες ευρώ για να τον αγοράσει από τη Ζάβιτσα.
 
Απείχε ο Ντλοβού
Ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης γυμνάστηκε ο Ντλοβού και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Η συμμετοχή του Νοτιοαφρικανού φορ στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ είναι αμφίβολη. 
 
 

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα