Μόνος στην πρώτη θέση ο Κεραυνός

Την εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Κεραυνός απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 70-56. Η ομάδα του Στροβόλου ήταν ανώτερη στο παιχνίδι, και δίκαια πήρε την νίκη. Ο Κεραυνός είναι πλέον μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετρώντας έξι νίκες στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Σμότριτζ του Κεραυνού με 25 πόντους (7 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 5 ασσίστ).
 
Πολύ δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Κεραυνός που πριν την συμπλήρωση ενός λεπτού αγώνα, πήρε προβάδισμα με 5-0, μετά από δίποντο του Στυλιανού και τρίποντο του Σμότριτζ. Η Ένωση προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι μέσα στο παρκέ και κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά στους 13 πόντους στο 5:06, με το σκορ να είναι στο 18-5. Οι γηπεδούχοι με πέντε σερί πόντους μείωσαν την διαφορά, ενώ με την λήξη της περιόδου του σκορ ήταν στο 23-13 υπέρ του Κεραυνού.
 
Πιο ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στην δεύτερη περίοδο. Ο Κεραυνός είχε ήδη υπέρ του το προβάδισμα, που δημιούργησε από την πρώτη περίοδο και προσπαθούσε να το υπερασπιστεί, ενώ η Ένωση έκανε προσπάθεια για να μειώσει την διαφορά για να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Με την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου ο Κεραυνός αύξησε κατά δύο πόντους την διαφορά του σε σχέση με το πρώτο δεκάλεπτο, με το σκορ να φτάνει στο 41-29.
 
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα του αγώνα. Στα πρώτα στάδια του δεύτερου ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με την Ένωση να δείχνει ότι ήθελε να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Μάλιστα κατάφερε να μειώσει την διαφορά στους οκτώ πόντους στο 27:12, με το σκορ να είναι στο 53-45. Ο Κεραυνός όμως κατάφερε πριν την λήξη της τρίτης περιόδου να αυξήσει κατά ένα ακόμα πόντο την διαφορά στο σκορ, που έφτασε στο 61-48.
 
Ο Κεραυνός διαχειρίστηκε καλά την διαφορά που δημιούργησε στο σκορ στην τελευταία περίοδο, κρατώντας τις αποστάσεις από την Ένωση. Το παιχνίδι ήταν κατά κύριο λόγο ισορροπημένο στα τελευταία λεπτά, με την ομάδα του Στροβόλου να μην δυσκολεύεται να διατηρήσει το προβάδισμα στο σκορ και να πάρει στο τέλος την νίκη με 70-56.
 
Ε.Ν. Παραλιμνίου (Γιάννης Λίβανος): Στρατής, Πυρίλλης, Θωμά 6, Σιόκουρος, Μακλέιν 14, Κουμής, Σάμουελς 9, Σολωμού, Χοτ 9 (2), Στυλιανού 5 (1), Χάσκισον 13.
 
Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Σμότριτζ 25 (7), Πηλαβάς 2, Νεοφύτου 2, Στυλιανού 8, Θεοχαρίδης, Γεωργίου, Ομπράιεν 16, Μπάρκερ 9 (1), Τόμιτς 8.
 
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-23, 29-41, 48-61, 56-70.
 

Δειτε Επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης