Κετσπάγια: «Θα φέρουμε καινούργιο αίμα στην ομάδα»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα με την Σπάρτα Πράγας.
 
«Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι όπως και τα προηγούμενα. Ξεκινήσαμε καλά, δυστυχώς όμως κάναμε αλλαγές και πάλι. Βγήκε εκτός ο καλύτερο μας αμυντικός και ο καλύτερος μας μέσος πήγε πίσω στην άμυνα. Τα προβλήματα συνεχίζονται. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά αυτή η ομάδα εδώ και χρόνια παίζει  χωρίς ανάσες και αυτό είναι δύσκολο. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές γιατί παλέψαμε και είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Στο τέλος κάναμε λάθη και δεχτήκαμε την ήττα. Αυτή η ομάδα έχει δείξει στην Ευρώπη πολύ καλό πρόσωπο. Μπορεί να μην περάσαμε στην επόμενη φάση, όμως δείξαμε ένα καλό πρόσωπο».

Για την πορεία του ΑΠΟΕΛ: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς και τιμήσαμε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Οι αντίπαλοι μας ξεκουράζονται μια βδομάδα πριν τα παιχνίδια τους και εμείς αγωνιζόμαστε συνεχώς. Για μας τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα επανέλθει. Και τα προηγούμενα χρόνια, αυτό το χρονικό διάστημα είχε προβλήματα. Θα δούμε τι θα κάνουμε για να φέρουμε καινούργιο αίμα στην ομάδα. Ο Αρτυματάς είναι ένας νέος παίκτης και είναι ο καλύτερος μας στο πρωτάθλημα. Είναι ξεκούραστος αφού δεν έχει τραβήξει ότι οι υπόλοιποι».

Για τις μεταγραφες:«Δεν μπορούμε να πάρουμε δέκα παίκτες. Χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες που μας λείπουν.  Δεν θέλουμε να βάζουμε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει αυτά που πέτυχε τα προηγούμενα χρόνια». 

Δειτε Επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον
Τέλος η σεζόν για τον Ένζο Φερνάντες
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών