Απέρριψε πρόταση από ομάδα πρώτης εξάδας ο Μαραγκουδάκης

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Άρη τοποθετείται ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο Μάρκος Μαραγκουδάκης απέρριψε πρόταση από ομάδα της πρώτης εξάδας, με καλύτερους οικονομικούς όρους.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο αλλά δεν την εκμεταλευτήκαμε. Παρά το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.
 
Ο Άρης Λεμεσού για ακόμη μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα έδειξε τις ικανότητες του. Είμαστε μια ομάδα με χαμηλό προυπολογισμό αλλά διεκδικούμε το τρίποντο σε κάθε παιχνίδι με οποιονδήποτε αντίπαλο, σε οποιαδήποτε έδρα.
Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, γιατί αποδείξαμε σε όλους ότι δεν είμαστε ένα πυροτέχνημα. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και η εικόνα που βγάζει ο Άρης είναι αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής δουλειάς.
Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο ώστε να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί. Ο Άρης θα ενισχυθεί περισσότερο τον Ιανουάριο και θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.
 
Η παρούσα Διοίκηση του Άρη, ήρθε για να μείνει, όπως υποσχεθήκαμε και χρόνο με τον χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι και ακόμη πιο δυνατοί.
Η ομάδα μας έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων των φιλάθλων και ο κόσμος του Άρη βδομάδα με βδομάδα, πιστεύει στη προσπάθεια μας και μας στηρίζει. Θέλουμε ακόμη περισσότερους δίπλα μας.
Θέλω να ευχηθώ, στο ποδοσφαιριστή μας Μηνά Αντωνίου, περαστικά και καλή ανάρρωση στον άτυχο τραυματισμό που είχε. Θα είμαστε δίπλα του σε ότι χρειαστεί και θα επιστρέψει στα γήπεδα ακόμη πιο δυνατός.
 
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Μάρκο Μαραγκουδάκη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε πρόταση από ομάδα που βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία από εμάς και με περισσότερα λεφτά, αυτός προτίμησε να παραμείνει στον Άρη. Αυτό δείχνει ότι οι παίκτες μας έχουν αγαπήσει την ομάδα και εκτιμούν τη Διοίκηση και  το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει».
 
 
 

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»