Μπαίνει χειρουργίο ο Ζοάο Βίκτορ (φέρνει αμυντικό τον Ιανουάριο η Ανόρθωση)

Κακά είναι τα μαντάτα στην Ανόρθωση αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Ζοάο Βίκτορ. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Αμμοχώστου, ο χρυσός σκόρερ της "Κυρίας" στο παιχνίδι με την ΑΕΛ θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στην στπονδυλική στήλη και δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για τη διάρκεια απουσίας του από την αγωνιστική δράση, εντούτοις θεωρείται δεδομένο ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες. Το γεγονός αυτό αλλάζει το μεταγραφικό πλάνο των Αντρέ Πάους και Σταν Φαλκ, οι οποίοι αρχίζουν το ψάξιμο για απόκτηση κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο, καθώς ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής στα τελευταία παιχνίδια είχε καθιερωθεί στα μετόπισθεν από την τεχνική ηγεσία. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
Δυσάρεστα ήταν τα νέα από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο ποδοσφαιριστής μας Ζοάο Βίκτορ, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε λόγω κτυπήματος που δέχτηκε στον τελευταίο μας αγώνα με την ΑΕΛ. Ο Βραζιλιάνος μέσος οδηγείται άμεσα στο χειρουργείο, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στην σπονδυλική στήλη.
 
Για την ώρα δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη για την περίοδο της αποθεραπείας του, η οποία δεν θα είναι βραχεία. Η ιατρική ομάδα της Ανόρθωσης θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει υγιής στην ενεργό δράση το συντομότερο δυνατό.
Ζοάο, ολόκληρη η ομάδα – ποδοσφαιριστές, προπονητές, συμβούλιο και κόσμος – σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψεις το συντομότερο δυνατό σιδερένιος πίσω στα γήπεδα!
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»