Ράμος: "Ο Πικέ να πάρει παράδειγμα από Τσάβι και Πουγιόλ"

Την αρχή έκανε ο Πικέ που μέσω twitter τρόλαρε τη Ρεάλ για τον αποκλεισμό της από το Copa del Rey λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Ντενίς Τσέρισεβ στο ματς με την Κάντιθ. Τη σκυτάλη πήρε ο Άλβαρο Αρμπελόα που υποστήριξε ότι ο Πικέ είναι για να συμμετάσχει σε χιουμοριστική εκπομπή.

Ο Πικέ απάντησε εκ νέου λέγοντας πως ο  "Ο Αρμπελόα δεν είναι φίλος μου. Είναι κώνος, εε γνωστός". Τελευταίος, χρονικά, μίλησε ο Σέρχιο Ράμος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης τηςΡεάλ με τη Βιγιαρεάλ, την Κυριακή το βράδυ απαντώντας στον συμπαίκτη του στην εθνική Ισπανίας.

"Δεν είναι η καλύτερη ημέρα να μιλήσεις γι' αυτό αλλά στον Πικέ, ως αρχηγός της Ρεάλ και της εθνικής Ισπανίας, του ζητώ σεβασμό για τη Ρεάλ και τους συναδέλφους του. Η έλλειψη σεβασμού είναι εχθρός του καλού κλίματος. Κι είχε καλά παραδείγματα τον Τσάβι, τον Πουγιόλ ή τον Ίκερ (Κασίγιας) για να αποφύγει αυτές τις βλακείες. Δεν θα πω περισσότερα, γι' αυτό το θέμα. Τον Πικέ τον θαυμάζω. Είναι συμπαίκτης μου στην εθνική Ισπανίας, κάθε άλλο που θα έλεγα θα έκανα λάθος", υποστήριξε ο Σέρχιο Ράμος.

Ποιος βγαίνει ζημιωμένος από την αντιπαράθεση Ράμος, Αρμπελόα και Πικέ ως προέκταση της αντίστοιχης μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα; Η εθνική Ισπανίας, φυσικά. Όσο κι αν ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε προσπαθεί να διατηρήσει ήρεμα τα νερά της "φούρια ρόχα", η κόντρα είναι εμφανής. Όπως και οι αποδοκιμασίες προς τον Πικέ στα ματς της εθνικής Ισπανίας. Είτε παίζει στο Λογρόνιο, είτε στο Αλικάντε...  

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»