Οι προπονητές του 5ου ΟΠΑΠ ALL-STAR DAY

Με έντονο ρυθμό συνεχίζεται η ψηφοφορία για το 5ο «ΟΠΑΠ All-Star Day, Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στη Λευκωσία.

Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει 725 άτομα τους αγαπημένους τους καλαθοσφαιριστές, τους οποίους θέλουν να δουν στο «ΟΠΑΠ All-Star Day». Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει τους καλαθοσφαιριστές της αρεσκείας του μέχρι και την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, ημέρα που θα ολοκληρωθεί η ψηφοφορία.

Όσο αφορά την ψηφοφορία των φιλάθλων πρέπει να αναφέρουμε πως θα αντιστοιχεί με το 50% του τελικού αποτελέσματος, ενώ το άλλο 50% θα αντιστοιχεί στους ψήφους των οκτώ προπονητών των ομάδων του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας «Τάσσος Μητσόπουλος».

Οι προπονητές που θα κοουτσάρουν τις δύο ομάδες στο «ΟΠΑΠ All-Star Day» θα είναι αυτοί των ομάδων που θα τερματίσουν στην 1η και 2ηθέση του βαθμολογικού πίνακα, με την λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, ενώ οι προπονητές των ομάδων που θα καταλάβουν την 3ηκαι 4η θέση θα είναι οι συνεργάτες τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το 5ο «ΟΠΑΠ All-Star Day» θα δοθούν στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΟΠΑΠ Κύπρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο «Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου» στη Λευκωσία, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ. Παράλληλα, θα γίνουν γνωστές και κάποιες… εκπλήξεις, που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό στους φίλους της καλαθόσφαιρας που αναμένεται να κατακλείσουν το «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία»!

Η είσοδος για το 5ο «ΟΠΑΠ All-Star Day» έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, αφού τα εισιτήρια τους θα είναι επιχορηγημένα από την ΟΠΑΠ Κύπρου. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ, τα οποία θα γίνουν γνωστά την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.   

Δειτε Επισης

Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!