Φεύγει και απαντά από Βουλγαρία ο Μιλάνοφ

Σκληρός διαπραγματευτής είναι ο μεταγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ Ζίβκο Μιλάνοφ. Με τον Βούλγαρο δεξιό μπακ και τον εκπρόσωπό του η επιτροπή προγραμματισμού των «γαλαζοκιτρίνων» είναι σε επαφές εδώ και τρείς μέρες, εντούτοις οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία.
 
Το νεότερο που προκύπτει είναι πως ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αναχωρεί από την Κύπρο εντός της ημέρας έχοντας στα χέρια του πρόταση του ΑΠΟΕΛ, την οποία θα πρέπει να αποδεχθεί ή να απορρίψει τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Στον ΑΠΟΕΛ δεν αποδέχθηκαν το αίτημα του Μιλάνοφ για συμβόλαιο 2,5 ετών εμμένοντας στην αρχική τους πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου, όμως ανέβασαν ελαφρώς το ποσό που προσφέρουν στον ποδοσφαιριστή.
 
Το μπαλάκι ανήκει πλέον στον Μιλάνοφ, ο οποίος θα απαντήσει από τη Βουλγαρία στην πρόταση που του έγινε από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Υπενθυμίζουμε πως ο διεθνής Βούλγαρος δεξιός μπακ έχει συμβόλαιο με την Λέφσκι Σόφιας μέχρι το τέλος του μήνα.
 
 

Δειτε Επισης

Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος