Γιουχαΐστηκε στην αλλαγή Στίλιτς-Μακρίδη ο Τιμούρ

Την έντονη αντίδραση των φίλων του ΑΠΟΕΛ προκάλεσε η απόφαση του Τιμούρ Κετσπάγια να αντικαταστήσει τον Σεμίρ Στίλιτς με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ερμή.
 
Ο Βόσνιος μέσος ήταν εκ των κορυφαίων του ΑΠΟΕΛ και οι φίλοι της ομάδας δεν είδαν με θετικό μάτι την απόφαση του προπονητή τους. Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός, στο ραδιόφωνο του SuperSport FM, ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων» Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε πως: «Δεν είναι τιμή να ακούμε να γιουχαΐζεται προπονητής ή ποδοσφαιριστής. Κάθε ΑΠΟΕΛιστας θα έπρεπε να στεναχωρηθεί. Δεν αξίζει σε κανένα τέτοια συμπεριφορά».
 
Αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα Ζίβκο Μιλάνοφ και τα υπόλοιπα θέματα προγραμματισμού ο Νεκτάριος Πετεβίνος επεσήμανε: «Είμαστε στην τρίτη μέρα των επαφών. Θα δουμε τι θα γίνει σήμερα. Δεν υπήρχε θέμα χρονικής διάρκειας. Με την εφαρμογή του ενιαίου συμβολαίου, υπάρχουν διάφοροι παράμετροι που δυσκολεύουν τις διαπραγματεύσεις γενικά»
Για περαιτέρω ενίσχυση: «Δεν υπάρχουν συμβόλαια που λήγουν. Πρέπει να βάζουμε πάντα και την παράμετρο των αποζημιώσεων. Είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του δεξιού μπακ. Ήδη έγινε αρκετή δουλειά και για άλλες θέσεις στις οποίες θέλει ενίσχυση το ΑΠΟΕΛ και λίαν συντόμως θα έχουμε εξελίξεις». 
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ υπογράμμισε ότι προτεραιότητα για την ομάδα του είναι οι νίκες μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε οι παίκτες να πάρουν ανάσες ξεκούρασης και να επανέλθουν δριμύτεροι.
«Αυτό που ζητάμε είναι το αποτέλεσμα αυτή την περίοδο, έτσι ώστε να κρατηθούμε στις ψηλές θέσεις, στη συνέχεια θα έρθει και το καλό θέαμα. Ήταν δίκαιη η νίκη μας, ήμασταν καλύτεροι από τον Ερμή, στοχεύουμε το απόλυτο στα δυο παιγνίδια που έπονται με Πάφο και ΑΕΚ. Έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές ανάγκη, χθες σκόραραν οι δυο Αργεντινοί. Ελπίζουμε ότι θα ανέβουμε σε σύνολο. Είναι και τα δυο παιγνίδια δύσκολα, αυτά που ακολουθούν. Δύσκολη έξοδος στην Πάφο, που έχει αλλάξει και προπονητή. Πρέπει εμείς να δείξουμε τις δίκες μας αρετές και την δική μας ποιότητα, πάμε να πάρουμε το τρίποντο και μετά θα υποδεχτούμε την  ΑΕΚ στο ΓΣΖ».
 
Για την φάση του πέναλτι: «Όσον αφορά στην ζωντανή εξέλιξη δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση. Το να βλέπουμε συνεχώς την φάση σε επανάληψη δεν εξυπηρετεί πουθενά. Αυτά που διαβάζουμε για πέναλτι φαντάσματα είναι αστεία… είναι αξιοπερίεργο το πώς σχολιάζεται μια φάση που έχει να κάνει με το ΑΠΟΕΛ. Ο ποδοσφαιριστής του Ερμή είχε επαφή με το ποδι του στον Εφραίμ, όπως μου ανέφερε ο ποδοσφαιριστής μας».
 
 
  
 
 

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»