Ρανιέρι: "Δεν θέλω να ξυπνήσω"

Πριν από μερικούς μήνες ο Κλάουντιο Ρανιέρι είχε θέσει ως στόχο την παραμονή της Λέστερ στην Premier League ζητώντας μάλιστα 40 πόντους για να επιτευχθεί αυτό και δεν αποκλείεται ο στόχος αυτός να έχει επιτευχθεί με την ολοκλήρωση του... πρώτου γύρου.

Με τη νίκη επί της Τσέλσι το βράδυ της Δευτέρας, έκτη στα επτά τελευταία παιχνίδια τους, οι "αλεπούδες" έφτασαν στους 35 πόντους και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία μετά από 16 αγωνιστικές, με τον Κλάουντιο Ρανιέρι να φροντίζει πάντως να... προσγειώνει παίκτες και οπαδούς με δηλώσεις του:

"Είπα στους παίικτες ότι χρειαζόμαστε πέντε ακόμα πόντους για να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Έβαλα το στόχο των 40 πόντων στο ξεκίνημα της σεζόν και όταν φτάσουμε σε αυτό το νούμερο, τότε θα αλλάξουμε στόχο.  
 
 
Είναι μία μαγική στιγμή για την ομάδα αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Δεν θέλω να ξυπνήσω, θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι μαζί με τους οπαδούς μας!

Μην γελάτε! Δεν ξέρω πότε θα πάρουμε αυτούς τους πέντε πόντους που μας λείπουν. Τώρα έχουμε τα εκτός έδρας ματς με Έβερτον και Λίβερπουλ και τα παιχνίδια με Μάντσεστερ Σίτι αλλά και Μπόρνμουθ, που είναι φανταστική στην έδρα της. Αυτά είναι δύσκολα ματς.
 
 
Αφήστε με να φτάσω τους 40 πόντους και μετά θα σκεφτώ τον επόμενο στόχο μας", ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο να πουληθεί τον Ιανουάριο κάποιος εκ των Βάρντι και Μαχρέχ, που είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες της Λέστερ και από τους κορυφαίους στη φετινή Premier League.

"Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να αγοράσει είτε τον Βάρντι είτε τον Μαχρέζ τον Ιανουάριο. Δεν έχουν τα χρήματα για να το κάνουν ενώ οι παίκτες αυτοί δεν έχουν τιμή.
 
 
Η απόδοσή τους κόντρα στην Τσέλσι ήταν φανταστική όμως νομίζω πως αυτό ήταν η κορυφή του παγόβουνου καθώς πίσω τους υπάρχει ένα σπουδαίο συλλογικό πνεύμα.

Ξέρουμε ότι είναι τα αστέρια μας αυτοί οι παίκτες αλλά και οι άλλοι ποδοσφαιριτές παίζουν επίσης εξαιρετικά. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορείς να κερδίζεις μεγάλους πρωταθλητές".
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Μουρίνιο: "Με πρόδωσαν οι παίκτες μου"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η Λέστερ νίκησε και την Τσέλσι
 
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν