Περέιρα: "Ένα μικρό βήμα από τη Ράσινγκ"

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Γκαμπάλα - ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ - Φακούντο Περέιρα επιβεβαίωσε ότι είναι κοντά στην επιστροφή του στην Αργεντινή για λογαριασμό της Ράσινγκ Κλουμπ. Σύμφωνα με το ESPN θα επιχειρηθεί εξάμηνος δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ και θα τεθεί οψιόν αγοράς του από την ομάδα του Μπουένος Άιρες το προσεχές καλοκαίρι.

"Η άφιξή μου στη Ράσινγκ δρομολογείται καλώς, αν και μένει μόνο ένα μικρό βήμα. Είναι καλό που οι τρεις υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία της ομάδας (Στσελότο, Σάβα και Άλφαρο) έχουν εγκρίνει την προσθήκη μου. Καλύτερα να ενταχθώ από την προετοιμασία στην ομάδα.  Είμαι ενήμερος για τον ανταγωνισμό (Μιλίτο, Νόιρ, Παβόνε, Νούνιες, Μπόου και Λισάντρο Λόπες) αλλά η εμπειρία που έχω αποκτήσει από την Ευρώπη, απαγορεύει τον ανταγωνισμό", εξήγησε στην αργεντίνικη έκδοση του ESPN ο Φακούντο Περέιρα.

Ποιο είναι, όμως, αυτό το μικρό βήμα που χωρίζει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Γκαμπάλα - στην οποία αγωνίζεται με μονοετή δανεισμό από τον ΠΑΟΚ - από την "Ακαδέμια";

Σύμφωνα με το ESPN, η Ράσινγκ θα επιδιώξει τον εξάμηνο δανεισμό του Περέιρα από τον ΠΑΟΚ με την οψιόν για την ενδεχόμενη αγορά του να απομένει να συμφωνηθεί μεταξύ του "Δικεφάλου" και της ομάδας από την Αργεντινή.  

Δειτε Επισης

Η Οβιέδο θέλει Μαξίμοβιτς, δεν διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε ο Σιπιόνι στον Ολυμπιακό
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Αποχωρεί από τον Άρη μετά από επτά χρόνια ο Χουλιάν Κουέστα
Με 33 παίκτες στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός
«Πρώτος ο Μουζακίτης στην ψηφοφορία για Golden Boy Web»!
«Ο Άρης επιμένει για τον Βίκτορ Καρβάλιο»
Τα έξι γκολ της ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό απέναντι στην Βέστχοεκ
Στο στόχαστρο του ο Κάρλες Aλενιά
Aνακοίνωσε τον Πέδρο Τσιριβέγια ο Παναθηναϊκός