Ντόμινο προπονητών το 2016

Μεγάλα ονόματα, μεγάλα καράβια, μεγάλες φορτούνες. Το 2016 αναμένεται να είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών στους πάγκους με τα κουκιά να είναι μετρημένα. Γουαρδιόλα, Αντσελότι, Μουρίνιο, Μπενίτεθ, Φαν Χάαλ και Πελεγκρίνι είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν φόρμες με τις Ρεάλ, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Μπάγερν και Σίτι να είναι οι πιθανοί προορισμοί για τους προαναφερθέντες και το ντόμινο να είναι αναπόφευκτο.

Πεπ Γουαρδιόλα
Ο Πεπ Γουαρδιόλα είναι ο μόνος της λίστας που δεν θέλουν να τον φύγουν, αλλά ίσως να ζητήσει ο ίδιος να αλλάξει στέγη. Ο Καταλανός προπονητής, αφού έσπασε όλα τα ρεκόρ στην Ισπανία με την Μπαρτσελόνα, έκανε το ίδιο με την Μπάγερν στην Γερμανία και ήδη σκέφτεται τον επόμενο προορισμό του. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα, αλλά εδώ και καιρό έχει γραφτεί το όνομά του για τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ ακόμα ψάχνει αυτόν που θα μπορέσει να κάτσει στην καρέκλα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ η Σίτι προβληματίζεται καθώς τα εκατομμύρια σε συνδυασμό με τον Πελεγκρίνι δεν φέρουν την ευτυχία. Η Premier League φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός, (αφού στην Ισπανία θα επέστρεφε μόνο για την Μπάρτσα και η Ιταλία θα ήταν πισωγύρισμα), για τον άρχοντα των δαχτυλιδιών και όχι άδικα καθώς είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα και η μοναδική πρόκληση που του έχει απομείνει.

Ζοζέ Μουρίνιο
Οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες στο πρόσωπό του συναντώνται στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους σε υπερθετικό βαθμό. Η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη της καριέρας του με την Τσέλσι να βρίσκεται μία ανάσα από την ζώνη του υποβιβασμού και τους ποδοσφαιριστές του να φαίνεται πως τον έχουν εγκαταλείψει. Ο ίδιος δεν θα παραιτηθεί ακόμα και αν φτάσει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η αποζημίωσή του (55.000.000 ευρώ) είναι ένας από τους λόγους που δεν τον έχει πάρει τηλέφωνο ο Αμπράμοβιτς, για να του πει αντίο. Για τον Special One έχει γραφτεί πως ίσως μετακομίσει στην Γιουνάιτεντ, ενώ η Παρί Σεν-Ζερμέν, το Παρίσι και τα εκατομμύρια ίσως τον δελεάσουν να αφήσει τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Ράφα Μπενίτεθ
Η 4άρα από την Μπαρτσελόνα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ισπανό τεχνικό. Η απόδοση της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ικανοποιεί τους απαιτητικούς οπαδούς της και σε συνδυασμό με τους χαμένους βαθμούς στην Primera Division και τα κρούσματα απειθαρχίας, το μέλλον του Μπενίτεθ είναι μάλλον προδιαγεγραμμένο. Πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν καθώς στην Ρεάλ χρειάζεται πρωτίστως κάποιος που θα μπορέσει να βάλει μία τάξη στα εσωτερικά της ομάδας και ο Γάλλος έχει το υπόβαθρο για... να τους βάλει να σταθούν προσοχή. Για την Βασίλισσα οι επιλογές είναι ελάχιστες καθώς τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμάσει Αντσελότι, Μουρίνιο, Πελεγκρίνι και είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψει σε μία από αυτές τις λύσεις.

Κάρλο Αντσελότι
Μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης το 2014 δέχθηκε πρόταση από την αγαπημένη του Μίλαν αλλά την απέρριψε για λόγους υγείας και ξεκούρασης. Ένα χρόνο μετά ίσως επιστρέψει στους πάγκους και οι επιλογές του είναι πολλές. Στην ηλικία των 56 μπορεί να δουλέψει σε οποιοδήποτε μεγάλο κλαμπ καθώς μιλάμε για έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές και τον μοναδικό με 3 κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ με 3 διαφορετικές ομάδες.  
 

Δειτε Επισης

Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Γαλατάσαραϊ VS Φενέρμπαχτσε-Σύρραξη των παικτών πριν το ζέσταμα
Έκανε χατ τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος o Τζόλης
Ο Ρανιέρι οδήγησε την Κάλιαρι στη σωτηρία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τσάμπι Αλόνσο «βούτηξε» στην κερκίδα των οργανωμένων και πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο
Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα-Πιθανή απόλυση του Τσάβι μετά τη Βαγιεκάνο, «καραδοκεί» ο Μάρκες
Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.-Συνεχείς συσκέψεις ενόψει τελικού του Europa Conference League
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Τζούριτσιτς: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Σερβίας!
Άλαβες VS Χετάφε 1-0-Επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στα μισά της βαθμολογίας