Δίνει 412.000.000 ευρώ για Μέσι η Μάντσεστερ Σίτι

Τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία εκτός από τον Ζοζέ Μουρίνιο (Τσέλσι) και τον Κλάουντιο Ρανιέρι (Λέστερ) ασχολούνται και με τα... λεφτά που αναμένεται να ξοδέψουν στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους οι Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (κυρίως το επόμενο καλοκαίρι).

Σύμφωνα λοιπόν με την "Sun", η Σίτι είναι διατεθειμένη να ξοδέψει 412.000.000 για τον Λιονέλ Μέσι. Τα 250.000.000 ευρώ θα πάρει η Μπαρτσελόνα, καθώς αυτή είναι η ρήτρα του και αν δοθούν ο παίκτης αυτόματα μένει ελεύθερος, αν φυσικά δώσει και αυτός το ΟΚ.

Τα υπόλοιπα πάνε στον παίκτη, ο οποίος υπολογίζεται πως θα ζητήσει 1.310.000 ευρώ την εβδομάδα!

Η ανταλλακτική λύση είναι ο Νειμάρ, ο οποίος έχει ρήτρα 190.000.000 ευρώ, ενώ και για τους δύο ενδιαφέρεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όλα αυτά φαντάζουν υπερβολικά, όμως δεν είναι, καθώς τα χρήματα που παίρνουν οι δύο σύλλογοι του Μάντσεστερ από τις χορηγίες είναι πάρα πολλά και αναμένεται στην ουσία τα χρήματα που οι ίδιες θα δώσουν για Μέσι ή Νεϊμάρ να είναι μόλις το 10% (τα υπόλοιπα τα καλύπτουν οι χορηγοί δηλαδή).

Αμφότεροι σύλλογοι θέλουν και τον Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους, αλλά στο παιχνίδι είναι και οι άσοι της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ, όπως και αυτοί της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και Τόμας Μίλερ.

Οι Άγγλοι έχουν τα περισσότερα λεφτά από όλους και φαίνεται πως έχουν πάρει απόφαση να... μαζέψουν όλους κορυφαίους παίκτες στο νησί, καθώς η Τσέλσι αναμένεται να αντεπιτεθεί μεταγραφικά, ενώ μόνο η Παρί Σεν-Ζερμέν μπορεί να δώσει ανάλογα χρήματα. Σε αυτήν την τρέλα οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, για αρχή τουλάχιστον, μόνο θα πουλήσουν, τουλάχιστον με τόσο υψηλά ποσά.

Δειτε Επισης

Oι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι Ομόνοιας και ΑΕΚ στο Conference League
Γκουαρδιόλα: Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι πιο κοντά στο να φύγω παρά να μείνω στη Σίτι
Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Γαλατάσαραϊ VS Φενέρμπαχτσε-Σύρραξη των παικτών πριν το ζέσταμα
Έκανε χατ τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος o Τζόλης
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο «Άνφιλντ» για το τελευταίο ματς του Κλοπ
Ο Ρανιέρι οδήγησε την Κάλιαρι στη σωτηρία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τσάμπι Αλόνσο «βούτηξε» στην κερκίδα των οργανωμένων και πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο
Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα-Πιθανή απόλυση του Τσάβι μετά τη Βαγιεκάνο, «καραδοκεί» ο Μάρκες
Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.-Συνεχείς συσκέψεις ενόψει τελικού του Europa Conference League