Στο ακουστικό για Μιλάνοφ (τα δεδομένα με Χαμπίμπου)

Ο Βούλγαρος δεξιός μπακ βρίσκεται στην πατρίδα του από την Τρίτη και του δόθηκε χρονοδιάγραμμα μέχρι σήμερα για να απαντήσει οριστικά στην πρόταση που του κατατέθηκε από πλευράς ΑΠΟΕΛ για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.Με δεδομένο πως μεταξύ των δύο πλευρών δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στις  κατ’ ιδίαν επαφές που είχαν επί τρεις ημέρες στην Κύπρο, μόνο αν ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βάλει «νερό στο κρασί του» θα προκύψει συμφωνία.
 
Ο Μιλάνοφ αρχικά ζήτησε συμβόλαιο 2,5 χρόνων κάτι που δεν αποδέχθηκε η πλευρά των «γαλαζοκιτρίνων» και ακολούθως ο ποδοσφαιριστής είχε συνεχείς απαιτήσεις για μπόνους ώστε να αυξήσει το οικονομικό πακέτο που του προτάθηκε.Ο ΑΠΟΕΛ εν τέλει κατέθεσε μια πρόταση ελαφρώς βελτιωμένη από την αρχική και περιμένει από τον Μιλάνοφ απάντηση. Ήδη οι πρωταθλητές μελετούν και άλλες περιπτώσεις ακραίων αμυντικών, στο ενδεχόμενο αρνητικής απάντησης του Βούλγαρου διεθνή.
 
Δανεικό τον Χαμπίμπου
Πρόταση στη Ρεν Γαλλίας για την απόκτηση του Αφρικανού με Γαλλικό διαβατήριο επιθετικού Μαχαμαντού Χαμπίμπου με τη μορφή δανεισμού κατέθεσε ο ΑΠΟΕΛ. Ο Τιμούρ Κεστπάγια πρόκρινε τη λύση του 28χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2014 αγωνίζεται στη Ρεν καταγράφοντας 27 συμμετοχές και 3 γκολ. 
 
 

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»