Σκόραρε στις καθυστερήσεις και γλίτωσε το κάζο στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την Κέρκυρα από το 3ο λεπτό της αναμέτρησης έφτασε στην ισοφάριση 90 λεπτά αργότερα με τους παίκτες του να δείχνουν άρνηση να ηττηθούν έστω και σε ένα αδιάφορο ματς για το τριφύλλι. 
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους επίθεση στην αναμέτρηση. Σε μια πολύ ωραία επίθεση από τα δεξιά ο Βλάχος βγήκε από τα δεξιά στην πλάτη της πράσινης άμυνας, άφησε πίσω του τον Ατζαγκούν που δεν τον ακολούθησε αλλά και τον Τριανταφυλλόπουλο, μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον Κοτσόλη ανοίγοντας το σκορ με 1-0.

Οι πράσινοι που είχαν μπει αρκετά μουδιασμένα στο γήπεδο άρχισαν να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο μετά το 15' και να απειλούν την αντίπαλη εστία. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε σε εκτέλεση φάουλ με τον Νίνη να δίνει με πάσα στον Λαγό ο οποίος σταμάτησε την μπάλα με τον Νίνη να κάνει απευθείας το φάουλ και τον Αραμπατζή να πιάνει την μπάλα.

Πίεσε το τριφύλλι αλλά δεν βρήκε το γκολ
Τέσσερα λεπτά αργότερα είχαμε μια φάση διαρκείας στα καρέ της Κέρκυρας. Σε κόρνερ από τα δεξιά ο Ταυλαρίδης δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά, σε δεύτερο χρόνο μπόρεσε να δώσει στον Ατζαγκούν ο οποίος έξω από την περιοχή έπιασε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αραμπατζή.

Στο 21' οι πράσινοι συνεργάστηκαν πάρα πολύ καλά όταν οι Λουντ, Κλωναρίδης άλλαξαν όμορφα την μπάλα με τον "Κλώνα" να δίνει στον Νίνη ο οποίος δεν πλάσαρε σε πρώτο χρόνο με την άμυνα της Κέρκυρας να απομακρύνει. Στο επόμενο λεπτό ο Κλωναρίδης μέσα στην περιοχή έγινε αποδέκτης της μπάλας και σούταρε αλλά ο Αραμπατζής δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.

Η καλύτερη στιγμή για τον Παναθηναϊκό χάθηκε στο 25' όταν ο Χουχούμης έκανε μια πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Κλωναρίδης πλάσαρε με την μπάλα όμως να φεύγει έξω.

Στο 36' οι πράσινοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ όταν μετα από πίεση έκλεψαν την μπάλα και με τον Ατζαγκούν να βγάζει απευθείας στον Αμπέντ, αυτός έκανε το κοντρόλ, έπιασε και το σουτ το οποίο ήταν χλιαρό με τον Αραμπατζή να μπλοκάρει. Η τελευταία φάση για τους πράσινους στο πρώτο μέρος χάθηκε στο 42' όταν ο Κλωναρίδης έπιασε το πλασέ μέσα από την περιοχή με τον Αραμπατζή να αποκρούει και πάλι.Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε τόσο καλά και οι όποιες συγκινήσεις ήρθαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης όταν ο Παναθηναϊκός έχοντας πραγματοποιήσει και τρεις αλλαγές που έδωσε μεγαλύτερη επιθετική πνοή έψαξε μέχρι τέλους το γκολ της ισοφάρισης.

Οι πράσινοι στο 49' θα μπορούσαν να φέρουν το ματς στα ίδια όταν ο Αμπέντ έβγαλε όμορφη κάθετη στον Κλωναρίδη, αλλά ο Αραμπατζής "διάβασε" τη φάση και με προβολή έστειλε την μπάλα πλάγιο.

Στο 56' ο Λουντ έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε αρκετά πάνω από την εστία του Αραμπατζή. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νίνης με ωραία ψηλοκρεμαστή μπαλιά άνοιξε ωραία δεξιά στον Καλτσά ο οποίος σούταρε απευθείας με τον Αραμπατζή να μπλοκάρει.

Η μοναδική επιθετική στιγμή για την Κέρκυρα στο δεύτερο μέρος χάθηκε στο 62' της αναμέτρησης όταν ο Γκόμες που είχε περάσει ως αλλαγή έστρωσε στον Γεωργακόπουλο αλλά αυτός σούταρε έξω από την εστία του Κοτσόλη.

Στο 66' οι πράσινοι συνδυάστηκαν όμορφα με τον Ατζαγκούν να δίνει στον Νίνη από τα αριστερά, ο τελευταίος έκανε την παράλληλη μπαλιά με τον Αραμπατζή να μπλοκάρει την μπάλα πριν αυτή φτάσει στους Κλωναρίδη, Καλτσά.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους παίκτες του τριφυλλιού να ψάχνουν διαδρόμους προς την εστία της Κέρκυρας η οποία αμυνόταν μαζικά και κρατούσε το υπέρ της σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πίεσαν ακόμα περισσότερο και έχασαν σωρεία ευκαιριών.

86' Ο Καρέλης με τον Κλωναρίδη πολύ ωραία το ένα δυο και έκανε το σουτ έξω.

90' Ο Κλωναρίδης την γύρισε ο Καρέλης κόντρα και ο Καλτσάς στην ρίζα του δεξιού δοκαριού.

93' Πάλι ο Καλτσάς σουτ και κόντραρε σε κόρνερ.

93' Κόρνερ ο Πράνιτς ο Ταυλαρίδης κεφαλιά και δεύτερη ο Κλωναρίδης 1-1

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Καραγιαννίδης, Κρητικός, Μεντής, Μακρίδης,, Βλάχος (60' Γκόμες), Κωτάτης (46' Ζόρμπας), Ντατίδης, Γεωργακόπουλος, Φάμπιο, Καμπάνταης (72' Ντουαλά).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Κοτσόλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Λουντ (59' Καλτσάς), Αμπέντ (80' Πράνιτς), Ατζαγκούν, Νίνης (73' Καρέλης), Κλωναρίδης.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης

Γκολ: 3' Βλάχος

Κίτρινες:52' Φάμπιο/8' Λουντ, 89' Λαγός
 

 
4ος όμιλος

3η αγωνιστική


Παναχαϊκή - Λεβαδειακός 1-4

Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 1-1

H βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός 7 (6-2)

2. Λεβαδειακός 6 (6-4)

3. Κέρκυρα 4 (2-4)

4. Παναχαϊκή 3 (3-7)
 
Πηγή: sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Γκουαρδιόλα: Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι πιο κοντά στο να φύγω παρά να μείνω στη Σίτι
Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Γαλατάσαραϊ VS Φενέρμπαχτσε-Σύρραξη των παικτών πριν το ζέσταμα
Έκανε χατ τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος o Τζόλης
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο «Άνφιλντ» για το τελευταίο ματς του Κλοπ
Ο Ρανιέρι οδήγησε την Κάλιαρι στη σωτηρία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τσάμπι Αλόνσο «βούτηξε» στην κερκίδα των οργανωμένων και πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο
Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα-Πιθανή απόλυση του Τσάβι μετά τη Βαγιεκάνο, «καραδοκεί» ο Μάρκες
Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.-Συνεχείς συσκέψεις ενόψει τελικού του Europa Conference League
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο