Το ψάχνει για Γιαννώτα, Καρλίτος ο ΑΠΟΕΛ

Ενδιαφέρον για τον Γιάννη Γιαννώτα του Ολυμπιακού προκύπτει από τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα του Πειραιά για την περίπτωση του 22χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Γιαννώτας αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι. Μέχρις στιγμής δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής από τον τεχνικό των ερυθρόλευκων Μάρκο Σίλβα στο πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε μόνο 22 λεπτά στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Πριν τον Ολυμπιακό ο Γιαννώτας έπαιξε για δύο χρόνια στον Άρη (2011-13) προτού πάρει μεταγραφή για την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Το καλοκαίρι του 2014 πήγε δανεικός από την γερμανική ομάδα στον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο είχε καλές εμφανίσεις. 
 
Ενδιαφέρον και για Καρλίτος
Πλην του Γιαννιώτα, ωστόσο, στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ φαίνεται πως ευρίσκεται και ένας παλιός γνώριμος του κυπριακού ποδοσφαιρόφιλου κοινού. Ο λόγος για τον Καρλίτος, τον πρώην ακραίο μπακ της ΑΕΛ, ο οποίος από το καλοκαίρι αγωνίζεται στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, δίχως να έχει πείσει με την απόδοσή του, Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Metrosport, πλην της ΑΕΛ και ο πρωταθλητής Κύπρου έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Καρλίτος, ο οποίος κατά τα φαινόμενα αποχωρεί τον Ιανουάριο από τον Ηρακλή.
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα