Στη Λευκωσία το πρώτο διεθνές σεμινάριο για προπονητές Σάμπο

Τη Λευκωσία επέλεξε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Σάμπο (FIAS) για τη φιλοξενία του πρώτου διεθνούς σεμιναρίου για προπονητές Σάμπο, το οποίο ξεκίνησε την Τετάρτη (16/12) και θα διαρκέσει έως την προσεχή Δευτέρα (21/12). Είναι η πρώτη φορά που η FIAS διοργανώνει διεθνές σεμινάριο προπονητικής.Την τελευταία μέρα θα γίνουν εξετάσεις και οι επιτυχόντες θα πάρουν πιστοποιητικό προπονητή Σάμπο. Τη διοργάνωση στηρίζουν ο Κυπριακός Οργανισμούς Αθλητισμού και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού.
 
Το σεμινάριο γίνεται στην Αγγλική γλώσσα και διδάσκουν δύο Ρώσοι και ένας Αμερικάνος εκπαιδευτής, ενώ το παρακολουθούν πάνω από δέκα προπονητές, από Κύπρο και εξωτερικό. Τα θεωρητικά μαθήματα γίνονται  σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας και τα πρακτικά στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου.
 
«Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει για μια ακόμα φορά η FIAS είναι ιδιαιτέρως τιμητική» λέει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σάμπο, Μιχάλης Ανδρέου και προσθέτει: «είναι πολύ σημαντικό  για όλους που έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τα μυστικά του αθλήματος από σπουδαίους εκπαιδευτές, όπως ο ΡάιςΡαχματούλιν και ο ΝτιμίτριΜαξίμοβ που είναι μαζί μας στην Κύπρο».
 
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Σάμπο ήδη προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα που θα φιλοξενήσει του χρόνου στη Λάρνακα, παράλληλα με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων (Cadets). Πρόσφατα άνθρωποι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού επισκέφθηκαν την Κύπρο, επιθεωρώντας ξενοδοχεία και αθλητικές εγκαταστάσεις.
 

Δειτε Επισης

Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Αριστοτέλους-«Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν, τον νικήσαμε...»
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία
Ολυμπιάδα και Απόλλωνας διεκδικούν το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Περιπετειώδης η έναρξη της χρονιάς για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή στη Βαλένθια
Μυθικός Μαριάνοβιτς-Αστόχησε επίτηδες σε βολή για να πάρουν οι φίλαθλοι δωρεάν φαγητό