Μήτρου: «Καμία συμφωνία Αμπουρτζάνια-Ταραγόνας»

Δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Τζιόρτζι Αμουρτζάνια με την Ταραγόνα επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» Μαρίνος Μήτρου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον SuperSport FM.
Ο κ. Μήτρου μετέφερε τη θέση του Γεωργιανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαβεβαίωσε τη διοίκηση της Ανόρθωσης ότι πέραν από κάποιες επαφές, δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Προς το παρόν δεν υπάρχει οτιδήποτε. Η Ανόρθωση δεν έχει επίσημη ή ανεπίσημη πρόταση, ούτε καν ενδιαφέρον. Ο ποδοσφαιριστής, πέραν από κάποιο ενδιαφέρον που του μεταφέρεται από διάφορους, δεν έχει κάτι συγκεκριμένο. Θα ακούσουμε πολλά τέτοια. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε, είμαστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας μας και δεν μας απασχολεί οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή. Ο Αμπουρτζάνια έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση μέχρι το τέλος της σεζόν και θα μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε για ανανέωση. Όμως δεν θα μπούμε εμπόδιο σε ενδεχόμενο μετακίνησή του αν ικανοποιηθούμε οικονομικά».
 
Για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα: «Είναι το αμμοχωστιανό ντέρμπι έστω και στην προσφυγιά. Το περιμένουμε πάντα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πόσο μάλλον που και οι δύο βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Ο καλύτερος ας κερδίσει. Εμείς δεν κοιτάμε τη βαθμολογία, είναι πάρα πολύ νωρίς. Βλέπουμε μόνο το πώς θα κερδίσουμε την Κυριακή»
 
Για τους τραυματίες: «Πελέ και Αμπουρτζάνια είναι αμφίβολοι. Θα δούμε αν θα καταφέρουν να προπονηθούν σήμερα. Δεδομένα είναι εκτός οι Ζοάο Βίκτορ, Τζανακάκης και Κωνσταντίνου». 
 
 
 

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία