Νέα Σαλαμίνα: Το πήρε προσωπικά ο Αντόρνο

Με τον Άλντο Αντόρνο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, η Νέα Σαλαμίνα έγινε η τελευταία ομάδα που περνά στη φάση των «16» του κυπέλλου, κερδίζοντας με 3-0 την Ομόνοια Αραδίππου σε αγώνα που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
 
Ο Παραγουανός πέτυχε και τα τρία τέρματα των ερυθρόλευκων που «καθάρισαν» εύκολα την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που τους ήθελα να είναι το φαβορί του παιχνιδιού.
 

 

 
O χορός των τερμάτων ξεκίνησε μόλις στο 43 δευτερόλεπτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντόρνο, ο οποίος στο 12’ με προσωπική ενέργεια έγραψε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης στο 27’ ολοκλήρωσε το έργο κάνοντας το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
 

 


 
Στην επόμενη φάση μέσα από τους αγώνες που προηγήθηκαν εξασφάλισαν εισιτήριο πρόκρισης Ν&Σ Ερήμης, Αναγέννηση Δερύνειας, ΑΣΙΛ, Άρης, Αγία Νάπα, Εθνικός Άχνας, Απόλλωνας, Ανόρθωση, Ομόνοια Λευκωσίας, Ολυμπιακός, Ερμής Αραδίππου.
 
Οι ομάδες του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ, που αγωνίστηκαν στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Κύπρου Coca – Cola και οι ομάδες Fair Play Α’ και Β’ Κατηγορίας, περιόδου 2014/2015, ΑΕΚ και Πάφος FC θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
 
Συνθέσεις:
Ομόνοια Αραδίππου
: Τσιάκκας, Γρηγορίου, Περικλέους, Χαραλάμπους, Θεοφάνους, Ν. Θεοδώρου, Δ. Θεοδώρου, Α. Σιαθάς, Γ. Σιαθάς, Νικολάου, Ελευθεριάδης
Νέα Σαλαμίνα: Μιχαήλ, Γκράιμς, Τσίγκουϊνι, Κούσουλος (30' Κόλινα), Κυριάκου, Μπεμπά, Χριστοφή, Μάρτσιεφ, Πεδρίτο (58' Στ. Κωνσταντίνου), Αδόρνο (46' Λεμέσιος), Μιχαήλ

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος