6 χιλιάδες ευρώ το μηνιάτικο του Χριστάκη (το παρασκήνιο της πρόσληψης)

Δεν ήταν ομόφωνη η απόφαση της πρόσληψης Χριστάκη Χριστοφόρου στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ρεπόρτερ» οι εκπρόσωποι του Απόλλωνα (Φοίβος Βάκης) και της ΑΕΛ (Φώτης Φωτίου), διαφώνησαν με την επιλογή του πρώην προπονητή των ομάδων τους, εντούτοις μέτρησε η άποψη της πλειοψηφίας.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ οι τόνοι ανέβηκαν καθώς οι εκπρόσωποι των ομάδων της Λεμεσού ήταν έντονα κατά της πρόσληψης Χριστοφόρου και σύμφωνα με πληροφορίες του «Ρεπόρτερ» την αντίθεση του με τη συγκεκριμένη απόφαση εξέφρασε μέσω τηλεφωνήματος στον πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης. Η στάση του διοικητικού ηγέτη της λεμεσιανής ομάδας έφερε την αντίδραση του κ. Κουτσοκούμνη, ο οποίος λίγο αργότερα ανήρτησε  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το εξής μήνυμα, αφήνοντας υπονοούμενα για τη διοίκηση του Απόλλωνα: «Όπως για όλα τα θέματα, όταν δεν είσαι παρών, είναι θέμα άποψης» πόσταρε, ενώ απαντώντας σε σχόλιο, έγραψε: «Γιατί τόσο μίσος για κάποιον που σας πέρασε 2 φορές στην Ευρώπη. Ανεξήγητο».
 
Φθηνότερος του Πάμπου
Οι μηνιαίες απολαβές του Χριστάκη Χριστοφόρου θα ανέρχονται στις 6 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή περίπου 1500 ευρώ λιγότερα απ’ όσα λάμβανε ο προκάτοχος του. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και θα αυξήσει τις απολαβές του σε περίπτωση επιτυχιών με μπόνους.
 
Στιβ ή ξένος
Προσωπική επιλογή του Κωστάκη Κουτσοκούμνη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή είναι ο Στιβ Κωνσταντινίδης. Στον Αγγλοκύπριο τεχνικό της Εθνικής Ινδίας μεταβιβάστηκε το ενδιαφέρον και του δόθηκε χρονοδιάγραμμα λίγων ημερών για ν’ απαντήσει.
Το ενδεχόμενο πρόσληψης ξένου τεχνικού διευθυντή δεν έχει εγκαταλειφτεί και θα επανέλθει στο προσκήνιο εφόσον δεν υπάρξει πρόσφορα έδαφος για συνεργασία με τον Στιβ Κωνσταντινίδη και σύμφωνα με πληροφορίες του «Ρεπόρτερ» στο τραπέζι έπεσε το όνομα Ευρωπαίου προπονητή με προϋπηρεσία σε ομάδα της Λεμεσού.
 
Τελειώνει του Ανδρονίκου
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την πρόσληψη του Νίκου Ανδρονίκου στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων. Ο Κύπριος τεχνικός που ειδικεύεται σε θέματα εκγύμνασης θα διαδεχθεί εκτός απροόπτου τον Κώστα Μαλέκο, εντούτοις η επισημοποίηση της συνεργασίας θα γίνει μετά την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.  
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Προ των πυλών η 7η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»
Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας
Δαυίδ Γερασίμου: Ο 15χρονος που κλέβει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (vid)
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακίνησης στο ΑΕΚ-Ανόρθωση
Μάστερ των ντεμπούτων ο Μανόλο Χιμένεθ
«Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πρέπει και οι φίλαθλοι να πιστέψουν σε εμάς»
Πρόστιμο από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη στον ισχυρό άντρα του ΑΠΟΕΛ