ΑΕΛ-Αγία Νάπα: Από το κεφάλι του Αντράντε

Την τέταρτη φετινή της νίκης, δεύτερη επί της Αγίας Νάπας, πέτυχε η ΑΕΛ, έστω και με το στενό 1-0 στο Τάσος Μάρκου.
 
Με το τρίποντο αυτό, η ομάδα της Λεμεσού έκανε μικρό βαθμολογικό άλμα, καθώς έφτασε στην 8η  θέση όπου ισοβαθμεί στους 15 βαθμούς με την Δόξα.
 
Αντιθέτως, η Αγία Νάπα η οποία πρόσθεσε άλλη μία ήττα στο λογαριασμό της παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση με πέντε βαθμούς.

 

 

Δοκάρι η Αγία Νάπα
Πάντως, η επικράτηση της ΑΕΛ δεν ήταν τόσο εύκολη. Η Αγία Νάπα ήταν μαχητική και μπορούσε μόλις στο 10’ να πάρει κεφάλι αυτή στο σκορ, μιας και το σουτ του Άντολεκ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
 
Αυτή ήταν και η μοναδική μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία της Αγίας Νάπας.
 


Η λύση για την ΑΕΛ
Τελικά, οι γαλαζοκίτρινοι βρήκαν τη λύση για να φύγουν από το «Τάσος Μάρκου» με το τρίποντο. Στο 60’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ, ο Αντράντε με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
 
Το γκολ αυτό αποδείχθηκε «χρυσό» αφού στη συνέχεια ο ρυθμός δεν άλλαξε καθόλου και το υπόλοιπο του αγώνα κινήθηκε εντελώς στη μετριότητα.


 
H TAYTOTHTA TOY AΓΩΝΑ
Σκόρερ:
Αντράντε 60'
Κίτρινες: Μέρτακκας, Γεωργίου / Αντράντε
Αγία Νάπα (Γιώργος Κοσμά): Κίττος, Φίλγκεϊτ, Σκόπλιακ, Λαμπρόπουλος, Μγκούνι, Λόβρεσιτς, Άντολεκ, Μαρκόφσκι, Φούσκο, Γεωργίου (65΄ Ίμπσον), Μέρτακκας
ΑΕΛ (Μάκης Χάβος): Ντεγκρά, Ρομπέρ, Σιέλης, Φέλτσερ, Κουταντέρ, Μέσκα (52΄ Βασιλείου), Αϊρόσα, Αντράντε, Σοάρες, Σαρδινέρο, Οχένε (63΄ Νιάνγκ)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Γιώργος Κοσμά: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα ατού της ΑΕΛ. Βρήκαμε κάποιες ευκαιρίες και δικαιούμασταν ένα γκολ. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Από μια στατική φάση κρίθηκε το παιχνίδι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου που έκαναν μια αξιόλογη προσπάθεια. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να πάρουμε βαθμούς στη συνέχεια».



Μάκης Χάβος: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Αγία Νάπα παλεύει όλα τα παιχνίδια και αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Δουλέψαμε και θέλαμε να παίξουμε γρήγορα και όχι βιαστικά. Βρήκαμε κάποιες ευκαιρίες και σκοράραμε από μια στατική φάση. Θέλαμε πάση θυσία τη νίκη και γυρίσαμε πίσω στα τελικά στάδια. Στο τέλος κερδίσαμε δίκαια. Μας περιμένει ένα ντέρμπι και καλώ τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει».

 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα