Ματεράτσι: «Είπα στον Μουρίνιο πως είναι μ@@@@ας»!

To ότι ο Μάρκο Ματεράτσι δεν... αγάπησε ιδιαίτερα τον Ράφα Μπενίτεθ δεν είναι δα και κάποιο μεγάλο μυστικό, με τον "Matrix" να έχει δηλώσει αρκετές φορές πως δεν δέθηκε ποτέ με τον Μαδριλένο τεχνικό, ο οποίος το καλοκαίρι του 2010 ανέλαβε το τιμόνι της Ίντερ μετά τη σεζόν του τρεμπλ των "νερατζούρι" με τον Μουρίνιο.Ο άλλοτε σέντερ μπακ της Ίντερ προχώρησε ωστόσο σε κάποιες ακόμα πιο "ζουμερές" αποκαλύψεις αναφορικά με την αντιπάθειά του για τον Μπενίτεθ μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα "Repubblica":

"Εκείνος (σ.σ. ο Μπενίτεθ) φοβόταν ακόμα και τη σκιά του, ζήλευε την ανάμνηση του Μουρίνιο. Είχα ένα ντουλαπάκι με φωτογραφίες από περασμένες μου επιτυχίες και με ανάγκασε να τις κατεβάσω.

Αυτό το γεγονός από μόνο του λέει πολλά για τον άνθρωπο αυτό", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ματεράτσι, ο οποίος αναφέρθηκε και στην συγκινητική αγκαλιά του με τον Μουρίνιο μετά τον νικηφόρο τελικό του Champions League κόντρα στη Μπάγερν το 2010, σε ένα πάρκινγκ του Bernabeu: "Αφού είχαμε κατακτήσει το Champions League στον τελικό στη Μαδρίτη είπα στον Μουρίνιο: "Είσαι μαλ@@@ς, μας αφήνεις με τον Μπενίτεθ. Δεν θα σε συγχωρήσω ποτέ. Μετά πάντως τον συγχώρεσα".

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Ιταλίας το 2006 υπογράμμισε επίσης ότι δεν μπορεί να γίνει ουδεμία σύγκριση μεταξύ Μουρίνιο και Μπενίτεθ, για να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ο Μου παραμένει ο κορυφαίος στον κόσμο. Είναι ανοησίες όσα γράφονται για την κρίση στην τρίτη του χρονιά. Στην Πόρτο κατέκτησε το Champions League στην τρίτη του σεζόν, την πρώτη του φορά στην Τσέλσι απολύθηκε τον Σεπτέμβριο ενώ στην τρίτη του σεζόν στη Ρεάλ έφτασε στον ημιτελικό του Champions League και στον τελικό του Copa del Rey".

Όταν ο Μουρίνιο έκλαψε στην αγκαλιά του Ματεράτσι:


Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Γκουαρδιόλα: Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι πιο κοντά στο να φύγω παρά να μείνω στη Σίτι
Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Γαλατάσαραϊ VS Φενέρμπαχτσε-Σύρραξη των παικτών πριν το ζέσταμα
Έκανε χατ τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος o Τζόλης
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο «Άνφιλντ» για το τελευταίο ματς του Κλοπ
Ο Ρανιέρι οδήγησε την Κάλιαρι στη σωτηρία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τσάμπι Αλόνσο «βούτηξε» στην κερκίδα των οργανωμένων και πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο
Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα-Πιθανή απόλυση του Τσάβι μετά τη Βαγιεκάνο, «καραδοκεί» ο Μάρκες
Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.-Συνεχείς συσκέψεις ενόψει τελικού του Europa Conference League
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο