Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο από την έξοδο στην Πάφο

Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να νιώθει τυχερός που δεν έφυγε με βαθμολογικές απώλειες από την Πάφο. Το τέρμα του Βάντερ στο 14’ αποδείχθηκε αρκετό για τους γαλαζοκίτρινους για να αποφύγουν τις περιπέτειες.
 
Έτσι, οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στο ντέρμπι της ερχόμενης Τρίτης με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ ευρισκόμενοι σε απόσταση αναπνοής από την ομάδα της Λάρνακας (απέχουν μόλις ένα βαθμό).
 
Πάντως, το πιο αξιοσημείωτο στοιχεία από την έξοδο στην Πάφο ήταν η χρησιμοποίηση δύο νεαρών, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, από τον Τιμούρ Κετσπάγια.
 
Πρώτος πέρασε στον αγώνα στο 82’ ο Γιώργος Χριστοδούλου στη θέση του Εφραίμ. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος υπέγραψε πέρσι τον Απρίλη 3ετές συμβόλαιο, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.
 
Πρόκειται για επιθετικό ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε πριν από ενάμιση χρόνο από την Πάφο και όσοι τον είδαν αγωνιζόμενο πιστοποιούν ότι πρόκειται για ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα.
 
Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο 20χρονος Βασίλης Παπαφώτης, που αντικατέστησε στο 89’ τον σκόρερ του παιχνιδιού, Βάντερ και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.
 
Η χρησιμοποίηση των δύο ποδοσφαιριστών, όπως και άλλων σε προηγούμενα ματς, δείχνει την πρόθεση του Κετσπάγια να ενισχύσει τον ΑΠΟΕΛ, πέραν από ενδεχόμενες μεταγραφές και με δικούς του παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες.
 
Ο Γεωργιανός τεχνικός δεν δίστασε να ρίξει δύο νεαρούς παίκτες στον αγώνα, έστω και αν ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να «καθαρίσει» τον αγώνα και έπαιζε με τη φωτιά. Το ζητούμενο είναι η εξέλιξη των παικτών να έχει διάρκεια στο μέλλον.
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα