Πρόταση σε Μουρίνιο από Ρόμα!

H Ρόμα διαβεβαίωσε μέσω του αθλητικού διευθυντή της, Βάλτερ Σαμπατίνι, πως ο Ρούντι Γκαρσία θα καθήσει στον πάγκο της ομάδας στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Τζένοα στο "Olimpico", όμως την ίδια ώρα ο πρόεδρος των "τζαλορόσι" θέλει να φέρει στην ομάδα τον Ζοζέ Μουρίνιο!

Την είδηση αυτή έδωσε ο Άγγλος δημοσιογράφος, Ντάνκαν Καστλς, αρκετά καλά πληροφορημένος για θέματα Τσέλσι και Μουρίνιο, ο οποίος αποκάλυψε μάλιστα πως ο Τζέιμς Παλότα δείπνησε το βράδυ της Παρασκευής με τον "special one" σε εστιατόριο του Λονδίνου, με την πρότασή του πάντως προς τον Πορτογάλο για να αναλάβει την ομάδα να μη γίνεται αποδεκτή. 
 
Σύμφωνα με κάποια ιταλικά ΜΜΕ, ο λόγος που ο Μουρίνιο απέρριψε την πρόταση λόγω των ισχυρών δεσμών του με την Ίντερ από την απόλυτα πετυχημένη διετία του στο "Meazza" (2008-2010), διάστημα στο οποίο πανηγύρισε 1 Champions League, 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ιταλίας. 
 
Από την πλευρά του ο Παλότα διέψευσε κατηγορηματικά πως είχε ραντεβού με τον Μουρίνιο, ισχυριζόμενος πως βρίσκεται στη Βοστώνη αυτές τις ημέρες, κίνηση αναμενόμενη πάντως από την πλευρά του από τη στιγμή που η Ρόμα εξακολουθεί να στηρίζει δημόσια τον Ρούντι Γκαρσία.

Πηγή: www.sport24.gr  
 

Δειτε Επισης

Γκουαρδιόλα: Με έφερε σε άλλο επίπεδο ο Γιούργκεν, θα μου λείψει πολύ
Ο Λοπετέγκι αναλαμβάνει τη Γουέστ Χαμ
Oι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι Ομόνοιας και ΑΕΚ στο Conference League
Γκουαρδιόλα: Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι πιο κοντά στο να φύγω παρά να μείνω στη Σίτι
Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Γαλατάσαραϊ VS Φενέρμπαχτσε-Σύρραξη των παικτών πριν το ζέσταμα
Έκανε χατ τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος o Τζόλης
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο «Άνφιλντ» για το τελευταίο ματς του Κλοπ
Ο Ρανιέρι οδήγησε την Κάλιαρι στη σωτηρία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τσάμπι Αλόνσο «βούτηξε» στην κερκίδα των οργανωμένων και πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο