Αν έχεις πάγκο διάβαινε

Σε οκτώ από τα 14 παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε η Ανόρθωση- δεν υπολογίζεται ο αγώνας με τον Απόλλωνα που κρίθηκε στις αίθουσες της Δικαστικής- σκόραραν ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο.
Οι αλλαγές του Αντρέ Πάους στη μέχρι τώρα πορεία του πρωταθλήματος αποδεικνύονται όντως «χρυσές» καθώς με τα τέρματά τους χάρισαν βαθμολογικό κέρδος στην «Κυρία» σε έξι αναμετρήσεις. Το γεγονός αυτό μαρτυρά το βάθος που υπάρχει στο ρόστερ της Ανόρθωσης, η οποία διαθέτει φέτος το πιο ποιοτικό ρόστερ των τελευταίων χρόνων.
 
- Η αρχή έγινε την 5η αγωνιστική απέναντι στη Δόξα. Με το σκορ ισόπαλο 1-1 ο Αντρέ Πάους έριξε στον αγώνα τον Μακρή στο 65ο λεπτό και δώδεκα λεπτά αργότερα πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Αμμοχώστου. (δύο βαθμοί κερδισμένοι)
 
- Στην 8η αγωνιστική η Ανόρθωση κέρδισε 4-0 τον Ερμή με τους Αβραάμ (77’)και Σβεσχλέν (82’) να πετυχαίνουν το τρίτο και τέταρτο γκολ της «Κυρίας» ερχόμενοι από τον πάγκο.
 
- Ο Ευθύμης Κουλούρης ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο Παφιακό, χαρίζει στην Ανόρθωση τη νίκη με 2-1 επί της Πάφου FC, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. (δύο βαθμοί κερδισμένοι)
 
- Στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Κουλούρης βρίσκει και πάλι δίκτυα στο 72’ και ισοφαρίζει 1-1, δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. (κερδισμένος ένας βαθμός)
 
- Στη σπουδαιότερη φετινή νίκη της Ανόρθωσης, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ο Ντίνο Ντλοβού μπήκε ως αλλαγή και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0-2, για την 11η αγωνιστική.
 
- Με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ ο Πελέ, 14’ λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο, «καρφώνει» την μπάλα στα δίκτυα του Άρη και δίνει προβάδισμα 2-1 στους «κυανόλευκους». (δύο βαθμοί κερδισμένοι)
 
- Το διπλό επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου για τη 13η αγωνιστική είχε την «σφραγίδα» του Αντρέ Πάους και των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν ως αλλαγή. Με το σκορ στο 0-0 ο Ολλανδός τεχνικός έκανε διπλή αλλαγήστο 65’ βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τους Μαρτίνες και Ντλοβού. Ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός με πέναλτι στο 76’, ενώ ο Αργεντινός στο 90’ «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς της νίκης. (δύο βαθμοί κερδισμένοι)
 
 - Η ιστορία επαναλήφθηκε στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τη Νέα Σαλαμίνα. «Χρυσός» σκόρερ αυτή τη φορά της ομάδας της Αμμοχώστου αναδείχθηκε ο Ανδρέας Αβραάμ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 69’ και στ 81’ πλάσαρε εύστοχα με το δεξί (!) και χάρισε στην Ανόρθωση το 11 φετινό τρίποντο. (δύο βαθμοί κερδισμένοι)
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα