Οι αντιδράσεις για τη κλήρωση

Τις δικές του εκτιμήσεις μετά τη γνωστοποίηση των ζευγαριών (δείτε ΕΔΩ) της φάσης των «16» του κυπέλλου έδωσαν εκπρόσωποι των ομάδων. Διαβάστε πιο κάτω τις αναφορές τους:

Βάσος Ηλιάδης (αντιπρόεδρος ΑΠΟΕΛ): «Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο «Αμμόχωστος» και να πάρουμε την πρόκριση στο ΓΣΠ. Ελπίζουμε να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Χρίστος Κυπριανού (Εκπρόσωπος Τύπου Νέας Σαλαμίνας): «Δυστυχώς παίζουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο όπως το ΑΠΟΕΛ, την νταμπλούχο ομάδα. Έχουμε ποιοτική ομάδα και θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή παρουσία και αν τα καταφέρουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές».

Ανδρέας Δημητρίου (Εκπρόσωπος Τύπου Ομόνιας): «Θα πάμε να παίξουμε με μια ομάδα που έχει τις δικές της δυνατότητες όμως για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι από το τι θα δώσουμε εμείς θα κριθεί η πρόκριση. Θέλουμε ένα σκορ στο πρώτο παιχνίδι το οποίο δεν θα αμφισβητεί ποια ομάδα θα προκριθεί. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός, θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους. Είναι και ένας τρόπος να πετύχουμε τον στόχο της Ευρώπης και είναι και ένας τίτλος τον οποίο θέλουμε να κατακτήσουμε».

Κυριάκος Δημητρίου (Εκπρόσωπος Τύπου ΑΕΚ): «Είναι αλήθεια ότι μας χαμογέλασε η κλήρωση και θα παίξουμε με μια ομάδα β΄ κατηγορίας. Δεν μας εξασφαλίζει τίποτα αυτό, πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής».
 
Μαρίνος Μήτρου (Εκπρόσωπος Τύπου Ανόρθωσης): «Όλες οι ομάδες που βρίσκονται στους «16» αξίζουν της προσοχής. Με την Αναγέννηση παίξαμε πριν δυο χρόνια και πήγαμε μέχρι τα πέναλτι για να προκριθούμε. Χρειάζεται κόπο και μόχθο για να έρθει η πρόκριση».

Θεόδωρος Αντωνίου (Εκπρόσωπος Τύπου ΑΕΛ): «Στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει η ευκαιρία για μεγάλη διάκριση. Θα τα δώσουμε όλα στο Κύπελλο. Δεν υποτιμάμε κανέναν γιατί όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητες τους για την πρόκρισης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις από το πρώτο παιχνίδι».

Φανούριος Κωνσταντίνου (Εκπρόσωπος Τύπου Απόλλωνα): «Πριν δυο χρόνια μας άφησε εκτός θεσμού ο Ερμής. Πάντα είναι δύσκολα και αμφίρροπα τα μεταξύ μας παιχνίδια. Και με φάρο τον περσινό αποκλεισμό από τον Οθέλλο πάμε σοβαρά για να συνεχίσουμε με στόχο τον τελικό και αν διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα