Ομόνοια: Αγχώθηκε, γιουχαΐστηκε, αλλά κέρδισε

Με τον κόσμο να γιουχαΐζει για την προβληματική εμφάνιση, η Ομόνοια κέρδισε με ένα τέρμα, που δεν έπρεπε να μετρήσει, με 1-0 την Δόξα στο Μακάρειο.
 
Οι πράσινοι έφτασαν τους 29 βαθμούς και διατηρούν την επαφή τους με την τετράδα ευρισκόμενοι ένα βαθμό πίσω από τον 4ο Απόλλωνα, ενώ απέχουν έξι βαθμούς από την έκτη Νέα Σαλαμίνα.
 
Από το παιχνίδι προέκυψαν απώλειες για την Ομόνοια ενόψει του επόμενου αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση, μιας και οι Χαφές, Σέρινταν και Ασίς που δέχθηκαν κίτρινη συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό
 
Η φάση του 10’
Το ευτύχημα για την Ομόνοια ήταν ότι κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ πολύ νωρίς, καθώς μόλις στο 10’ ο Ασίς παραβίασε την εστία του Χατζηφραγκίσκου.
 
Πάντως, το τέρμα δεν έπρεπε να μετρήσει μιας και ο Πορτογάλος δέχθηκε την μπάλα από τον Σκέμπρι ο οποίος πρόλαβε την μπάλα μετά που πέρασε την γραμμή του αγωνιστικού χώρου.
 

 
Αγχώθηκε η Ομόνοια
Το γκολ δεν βοήθησε την Ομόνοια να κάνει καλύτερο παιχνίδι στη συνέχεια και συνεχώς ακούγονταν σφυρίγματα από την κερκίδα – όπως και στο τέλος του αγώνα.
 
Μάλιστα, τα πράγματα μπορούσε να γίνουν δυσάρεστα για τους πράσινους, αφού στο 45+1’ το σουτ του Εντμάρ βρήκε ξυστά το δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Παουλίνιο από μακρινή απόσταση.
 
Τελικά, η Ομόνοια παρά το άγχος της κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να κλείσει θετικά – τουλάχιστον βάσει αποτελέσματος – το 2015.


 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας):
 Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Λεάντρο, Λεονάρντο, Εντμάρ (81' Σολωμού), Δημητρίου, Ρεδόνδο, Λόπεθ, Καρλίτος, Φοφανά, Ενινφούλ.
Ομόνοια (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Παναγή, Δημητρίου, Ρομαρίκ, Ρούνιε, Χαφέζ, Οικονομίδης, Μαργκάσα, Ασίς (68' Μπεμπέ), Σέρινταν, Κιρμ (78' Ρουσιάς), Σκέμπρι (90+5’).
Σκόρερ: Ασίς 10'
Κίτρινες: Ενινφούλ (4η), Δημητρίου, Παουλίνιο / Ασίς (4η), Σέρινταν (4η), Χαφές (4η)
Διαιτητής: Κώστας Νικολάου
Α' Βοηθός: Νίκος Καλησπέρας
Β' Βοηθός: Γιώργος Σάββα
4ος: Νεόφυτος Νεοφύτου
Παρατηρητής: Κώστας Καπιτανής

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα