Ανεβαίνει και «απειλεί» για εξάδα ο ʼρης

Στις νίκες επέστρεψε μετά από δύο ισοπαλίες ο Άρης, ο οποίος κέρδισε στο Τσίρειο την Πάφο με 1-0 από τέρμα που επιτεύχθηκε στα αρχικά στάδια του αγώνα.

Το γκολ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» πέτυχε στο 11’ ο Οζίας. Η ομάδα της Λεμεσού με τη σημερινή της νίκη έφτασε στους 21 βαθμούς και πλησίασε σε απόσταση δύο βαθμών την έκτη Νέα Σαλαμίνα.
 
Αντίθετα η Πάφος, στο ντεμπούτο του Απόστολου Μακρίδη στον πάγκο, μένει για όγδοη αγωνιστική χωρίς νίκη και παραμένει στην 12η θέση με 11 βαθμούς.
 

 

Από τα αποδυτήρια
Ο Άρης έλεγξε τον αγώνα από την αρχή του πρώτου ημιχρόνου και κατάφερε νωρίς να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν στο 11’ ο Μπανγκούρα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Οζίας κέρδισε την κεφαλιά στέλλοντας την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα της Πάφου για να διαμορφωθεί το 1-0.
Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του 24χρονου Βραζιλιάνου με τη φανέλα του Άρη. Η ομάδα της Λεμεσού συνέχισε να είναι καλύτερη και στη συνέχεια του πρώτου μέρους και είχε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το υπέρ της αποτέλεσμα.
 
 
Ούτε με πέναλτι
Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν για να αλλάξουν τα εις βάρος τους δεδομένα. Ήταν εμφανώς ανώτεροι από τον Άρη, όμως οι όποιες προσπάθειές των παικτών της Πάφου απέβησαν άκαρπες.
 
Στο 83’ στήθηκε η μπάλα στην άσπρη βούλα μετά την ανατροπή του Αγιβί από τον Μποργκ. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, όμως ο πορτιέρο του Άρη, Νουρεντινόσκι έπεσε στη σωστή πλευρά και κράτησε το 1-0 για την ομάδα του.
 
H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
11’ Οζίας
 
Κίτρινες: Ράντι, Παναγή / Γκόμες (4η)
 
Συνθέσεις: 
Άρης (Ε. Νεάγκοε)
: Νουρεντινόσκι, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Οζίας, Μποργκ, Παναγή, Αουρέλιο, Ράντι (77΄ Παστελλής), Μπονιφέις (87΄ Μαλεκκίδης), Μπαγκούρα (54΄ Κυριάκου), Μαραγκουδάκης
Πάφος (Α. Μακρίδης): Ρόιν, Νταμάχου, Γκριγκαλάβα, Γκόμες, Δημοσθένους (46΄ Μάρκες), Γκργκετς, Ιωάννου, Μάτσι, Γκελασβίλι (58΄ Αγιβί), Γκριγκαλασβίλι (33΄ Μουτίνιο), Κχμαλάτζε
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
 
 
Απόστολος Μακρίδης: «Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Έγινε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, όπου δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν απίστευτο. Χάσαμε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το πέναλτι. Η συνέχεια είναι δύσκολη όμως είμαι σίγουρος ότι η Πάφος θα είναι στην Α  Κατηγορία και του χρόνου. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τέσσερεις ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Καλές γιορτές σε όλους και καλή συνέχεια στον Άρη». 

Εουγκέν Ναγκόε: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Καταφέραμε να σκοράρουμε από μια στημένη φάση . Στο τέλος έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες για τους τρεις βαθμούς και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο, όπου δεν παίξαμε τίποτα από αυτά που θέλαμε. Πήραμε τρεις βαθμούς με αρκετή τύχη. Είμαι όμως  ικανοποιημένος από την παρουσία μας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα». 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα