Αμπράμοβιτς: "Φέρτε μου τον Γκουαρδιόλα"

Ο Γκους Χίντινκ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι ως το καλοκαίρι αντί του Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Ολλανδό προπονητή να έχει την εμπειρία και την ικανότητα να επαναφέρει τους "μπλε" στον ίσιο δρόμο και να σώσει την χρονιά τους. Και αν το πρωτάθλημα είναι χαμένο, η έξοδος στην Ευρώπη και η πορεία στο Champions League αποτελούν τους μεγάλους στόχους.

Από 'κει και πέρα, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς κοιτάζει μπροστά και ήδη σκέφτεται τον άνθρωπο που θα αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι και έπειτα. Όσο, δε, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν κλείνει κάπου, έστω και αν η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για να αποσπάσει την υπογραφή του, τόσο ο Ρώσος μεγιστάνας θα ονειρεύεται ότι η... σφήνα του θα αποδώσει καρπούς και θα τον φέρει στο Λονδίνο. Αρνείται να παραδοθεί στη μάχη αυτή και θα παλέψει να τον πείσει.

Ο αγγλικός Τύπος αναφέρεται στην πρόθεση του Αμπράμοβιτς να παλέψει για τον νυν τεχνικό της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος αποχωρεί το καλοκαίρι από τους Βαυαρούς και έχει πάρει την απόφαση να δουλέψει στην Premier League. Το θέμα είναι σε ποια ομάδα και αν πράγματι είναι προχωρημένες οι συζητήσεις με τους Άραβες ιδιοκτήτες των "Πολιτών". Ο ίδιος δεν θα διστάσει να τον κάνει τον υψηλότερα αμειβόμενο προπονητή στο "Νησί" και να του δώσει μεγάλο μπάτζετ για μετεγγραφές (μπορεί να φτάσουν και τις δέκα).  
 
 
Σχετικά με τον Πεπ, στην Τσέλσι ποντάρουν και στην σύζυγό του, Κριστίνα Σέρα, η οποία θα προτιμούσε να ζήσει στην αγγλική πρωτεύουσα παρά σε μια πόλη όπως το Μάντσεστερ. Βέβαια, όλα αυτά είναι σχετικά και δεν θα ήταν το κύριο ζήτημα για να αποφασίσει ο Γκουαρδιόλα. Όμως, δεν παύει να είναι μια πτυχή που δεν περνάει απαρατήρητη.

Ο Αμπράμοβιτς είχε κάνει προσπάθεια να φέρει τον Καταλανό προπονητή στο "Στάμφορντ Μπριτζ" μετά την θητεία του στην Μπαρτσελόνα και κατά την διάρκεια που έκανε το... διάλειμμά του, μένοντας στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, φέρεται να είχε δώσει τον λόγο του στον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, όταν ήταν στον πάγκο της ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, αλλά εντέλει χάλασε και ουδέποτε προέκυψε ο "γάμος", με τον Γκουαρδιόλα να μετακομίζει στην "Allianz Arena" το καλοκαίρι του 2013.

Εξάλλου, ο Ρώσος είναι αποφασισμένος να κάνει μια δήλωση σχετικά με το τέλος της συνεργασίας με τον Μουρίνιο, τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία της Τσέλσι και αναμφίβολα το μεγαλύτερο όνομα που ανέλαβε τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος και μάλιστα εις διπλούν.
 
Πηγή: sport24.gr
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν