Στο πόδι η Λεμεσός (ανακοινώσεις οργανωμένων)

Αντίστροφα μετρούν Απόλλωνας και ΑΕΛ ενόψει του αυριανού (23/12) ντέρμπι της πόλης. Στους οργανωμένους οπαδούς των δύο ομάδων επικρατεί  ξεσηκωμός και με ανακοινώσεις τους καλούν τους υποστηρικτές τους να δώσουν μαζικό παρών στο Τσίρειο.
 
Ανακοίνωση οπαδών Απόλλωνα
Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,
Την ερχόμενη Τετάρτη 23/12 καλούμαστε να κλείσουμε την χρονιά με νίκη σε όλα τα επίπεδα απέναντι στην ΑΕΛ. Εμείς πρώτοι απ’ όλους πρέπει να δείξουμε τον δρόμο, ο κάθε ένας ξεχωριστά από το πόστο του ώστε να κάνουμε ξεκάθαρη ξανά την παντοδυναμία μας.
Η πόλη ήδη κινείτε στους ρυθμούς μας , απόψε Τρίτη 22/12 θα γίνει μεγάλο pre-game party στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ με άφθονο φαί, ποτό και όπως πάντα με φλεγόμενη ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΗ ατμόσφαιρα! Κάθε ΦΥΓΑΣ από όλες τις γειτονιές της ΛΕΜΕΣΟΥ είναι ευπρόσδεκτος και επιβάλλεται η παρουσία του αυτές τις δυο μέρες. Τα αδέρφια από το εξωτερικό έχουν ήδη επαναπατριστεί και είναι ανάμεσα μας ενισχύοντας κάθε προσπάθεια και δράση! ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεκινάμε από το pre-game μέχρι το τέλος του αγώνα έναν μαραθώνιο ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΗΣ μαγκιάς και υπεροχής!
Αύριο ξεκινάμε από νωρίς το ζέσταμα και αναχωρούμε μαζικά στις 17:00 για το Τσίρειο. Σημείο συνάντησης η κλινική όπου θα συγκεντρωθεί η πορεία με κατεύθυνση το γήπεδο! Ακολουθούμε τις οδηγίες του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, σύσσωμοι και ενωμένοι μπαίνουμε στην κερκίδα κατακλύζοντας το κομμάτι της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ!
Από την πρώτη στιγμή της πορείας και μέχρι να φύγουμε από το γήπεδο, αφήνουμε την γαλανόλευκη παράνοια να μας παρασύρει στην δυτική! Φωνάζουμε ανελέητα για 90 λεπτά και ξεπερνάμε τον εαυτό μας για χάρη του ΘΡΥΛΟΥ, δεν σταματάμε για κανένα λόγο και γινόμαστε ΟΛΟΙ ΕΝΑ χαρίζοντας άλλη μια παράσταση.
ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ. 
ΠΟΡΩΘΕΙΤΕ ,ΕΞΤΑΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 - ΘΥΡΑ ΕΝΑ
 
Ανακοίνωση οπαδών ΑΕΛ
Μετά το τρίποντο της Κυριακής, η ομάδα μας και όλοι οι πιστοί προσκυνητές της, επικεντρωνόμαστε και ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα. Μέσα στη έδρα μας, τη Τετάρτη το βράδυ, η ΑΕΛΑΡΑ μας καλείτε να δώσει συνέχεια στην ανάκαμψη της. Αγώνας δύσκολος όπως και όλοι οι αγώνες.Αγώνας στον οποίο η απουσία οποιουδήποτε Αελίστα θεωρείτε αδικαιολόγητη!
 Η Τετάρτη είναι η μέρα στην οποία ο κόσμος της Α.Ε.Λ. καλείται να επιστρέψει δριμύτερος, δυνατότερος και πιο παθιασμένος. Γιατί η ομάδα άρχισε να κάνει τη δουλειά της, να παίρνει αποτελέσματα και να ανεβάζει απόδοση... Πλέον αυτοί που έμειναν να ανεβάσουν και τη δική τους απόδοση, είναι οι χιλιάδες λέοντες. Καλούμε τη πλατιά μάζα των οπαδών της Α.Ε.Λ. να δώσουν μαζικότατο παρόν στην ανατολική κερκίδα!
Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ κουβαλά την ομάδα στους ώμους του εδώ και πάρα πολλούς αγώνες. Παντού, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, οι οργανωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Λ., στηρίζουν μέχρι αηδίας την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας. Φωνή, τσαμπουκά και τρέλα... Συστατικά απαραίτητα για την ανάκαμψη της ΑΕΛΑΡΑΣ μας. Ποτέ δεν την αφήσαμε μόνη... Πάντα εκεί!
Τώρα όμως, είναι η στιγμή όπου ολόκληρη η ανατολική πρέπει να γίνει ενεργό ηφαίστειο! Το γνωστό ηφαίστειο το οποίο όποτε βρίσκεται σε πλήρη ενέργεια, τρομάζει τον κάθε αντίπαλο. Από τον αγώνα αυτό και έπειτα αυτή πρέπει να είναι η εικόνα της κερκίδας των λεόντων. Ασταμάτητο τραγούδι, φανατίλα, τρέλα... Τα τύμπανα της ΘΥΡΑ 3 θα δίνουν το ρυθμό και σύσσωμη η ανατολική κερκίδα να ταρακουνά την περιοχή του Τσιρείου! Η μέρες γιορτινές, δήθεν... Ας το γιορτάσουμε στη δική μας φυλή με το δικό μας παρανοϊκό τρόπο.Απουσία ισούται με προδοσία!
Τρίτη βραδάκι, μαζευόμαστε ΟΛΟΙ στο οίκημα μας στο Ζακάκι για την τελική προθέρμανση των οργανωμένων και όχι μόνο. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η συγκέντρωση πριν από τους αγώνες. Τα λόγια περιττεύουν. Ο αγώνας για εμάς ξεκινά απ τη παραμονή του.Attraction της βραδιάς η παμμέγιστη Ζ.Ρ.Κ.
• Όλοι με το κασκόλ στο χέρι ( απαραίτητο ).
• Στο γήπεδο θα μεταφερθούν κάποια από τα νέα προϊόντα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ( ημερολόγιο και το νέο φούτερ ) και θα πωλούνται για όλους τους λέοντες. Τα έσοδα προορίζονται αποκλειστικά για την εικόνα της κερκίδας μας καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
• 28 Δεκεμβρίου, στο KINGSTON, θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Κοπιάστε να κιτρινίσουμε τα Χριστούγεννα, ξεφαντώνοντας εκεί στο κέντρο της Λεμεσού μας! Είσοδος 5 ευρώ.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 1989
 
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα