Διεθνές ενδιαφέρον για το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ

Στο πλαίσιο αφιερώματος στις διαρκώς αυξανόμενες χώρες, στις οποίες παίζεται ποδόσφαιρο εν μέσω εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, το γερμανικό περιοδικό “11 Freunde” επέλεξε έξι παιχνίδια (από ισάριθμα πρωταθλήματα), τα οποία θα διεξαχθούν από σήμερα ως και τις 2 Ιανουαρίου. Πρώτο και καλύτερο φιγουράρει το αποψινό ντέρμπι κορυφής για τη 16η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στο ΓΣΠ.
Στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία με οπαδούς του ΑΠΟΕΛ αναφέρεται: «Το 2012 ο ΑΠΟΕΛ ήταν η έκπληξη της σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο σύλλογος από την Κύπρο με το μικρό μπάτζετ των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ που προκρίθηκε στα προημιτελικά. Από ανάλογα επιτεύγματα η ομάδα απέχει επί του παρόντος πολύ, ωστόσο σε εγχώριο επίπεδο ο ΑΠΟΕΛ, τον οποίοι οι φίλοι του αποκαλούν «Θρύλο», παραμένει το μέτρο όλων των πραγμάτων.
Προκειμένου να απολαύσετε από κοντά την ατμόσφαιρα, θα πρέπει να παρευρεθείτε στην κερκίδα των πάντα γεμάτων ταμπεραμέντο φίλων του ΑΠΟΕΛ με τις εντυπωσιακές πορτοκαλί φορεσιές. Πριν ή μετά το ντέρμπι συστήνεται να πιείτε έναν καφέ μόκα στη Γιαγιά Βικτορία, πλησίον της πράσινης γραμμής στη μοναδική διχοτομημένη πρωτεύουσα της Ευρώπης
».  
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα