Σεραφείμ: «Το ΑΚΕΛ δεν ελέγχει την Ομόνοια»

«Ως Ομόνοια δεν ελεγχόμαστε από τον ΑΚΕΛ και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας μας δεν το πιστεύει αυτό. Ναι μεν είναι λογικό να γέρνουν προς μία κομματική παράταξη οι φίλοι της Ομόνοιας, αλλά πείτε μου ο ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας δεν γέρνουν προς σε κάποιο πολιτικό κόμμα.  Δεν συμβαίνει αυτό σε όλες τις ομάδες;», ήταν η απάντηση του Δώρου Σεραφείμ ερωτηθείς αν το ΑΚΕΛ ελέγχει τη διοίκηση της Ομόνοιας.
 
Ο πρόεδρος των «πρασίνων» (ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή Θύρα Σίγμα) ανέφερε ότι η Ομόνοια θα εξαντλήσει τις τέσσερις μεταγραφές που δικαιούται τον Ιανουάριο, ενώ για τον Δημήτρη Χριστοφή είπε: «Έχει τραύματα και στα δυο πόδια και προσπαθούμε να τον αποθεραπεύσουμε. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για υποτροπή.  Αύριο θα έρθει γραπτώς η γνωμάτευση.  Θα μείνεις εκτός για 2-3 εβδομάδες και ακολούθως θα μεταβεί και πάλι στο Μόναχο».
 
Ο διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας απέρριψε την πιθανότητα πρόσληψης τεχνικού διευθυντή: ««Δεν μπορώ να πω ότι πετυχαίνει πάντα το σύστημα με τον τεχνικό διευθυντή. Πρέπει να βλέπουμε χημεία μεταξύ του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή. Είναι πιο δύσκολο να κάνεις επιλογή τεχνικού διευθυντή και να ταιριάζει. Είχαμε αποφασίσει για τεχνικό διευθυντή όμως τελικά δεν ήρθε για κάποιους λόγους. Μετά είχαμε τον κύριο Κλαρκ που ασχολιόταν και με άλλα πράγματα και ζήτησε ο ίδιος να σταματήσει. Τελικά μείναμε με την τεχνική ηγεσία και ένας από τους βοηθούς έκανε κι αυτή τη δουλειά. Ο προπονητής  πληρώνει πρώτα τα σπασμένα κι αποφασίζει τελευταίος. Το έχουμε συζητήσει με τον νέο προπονητή, όμως της παρούσης είναι να βρούμε τους ποδοσφαιριστές που χρειαζόμαστε».
 
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα