Αποβλήθηκε στα 40 δευτερόλεπτα ο Νιάνγκ

Ο Μάμε Νιάνγκ της ΑΕΛ δεν θα μείνει στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου για την αξία του (πληροφορίες τον οδηγούν στην πόρτα εξόδου), εντούτοις θα μείνει αξέχαστος στους στατιστικολόγους καθώς δέχθηκε μια από τις πιο γρήγορες κόκκινες στην ιστορία. Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής των «γαλαζοκιτρίνων» πέρασε ως αλλαγή στο ντέρμπι της Λεμεσού στο 74΄ λεπτό και δευτερόλεπτα μετά αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον Δημήτρη Μασιά για αντιαθλητικό παίξιμο στον αμυντικό του Απόλλωνα Αγγελή.
 
Όσοι νομίζουν ότι ο Νιάνγκ είναι ο ποδοσφαιριστής με την πιο γρήγορη αποβολή στην ιστορία κάνουν λάθος. Ψάξαμε τις γρηγορότερες αποβολές στην ιστορία του ποδοσφαίρου και σας τις παρουσιάζουμε.
 
Οι γρηγορότερες αποβολές
5.Στην 5η θέση της λίστας συναντάμε ένα «Θρύλο» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, τον Ζε Κάρλος, ο οποίος όταν φορούσε τη φανέλα της Κρουζέιρο και σε παιχνίδι για τη Βραζιλιανική λίγκα με αντίπαλο την Ατλέτικο Μινέιρο μπήκε φουριόζος και δεν την γλίτωσε. Άρχισε να κλωτσάει έναν αντίπαλο και στα 9 δεύτερα... χαιρέτησε.
 
4.Στη τέταρτη θέση συναντάμε ένα τερματοφύλακα εν ονόματι Πρέστον Εντουαρντς ο οποίος προσπάθησε να καλύψει το λάθος ενός αμυντικού του και το πλήρωσε. Για να αποβληθεί ο κίπερ της Εμπσφλιτ Γιουνάιτεντ χρειάστηκαν 9 δεύτερα.
 
3.Η πιο γρήγορη αποβολή στην ιστορία του Ελληνικού πρωταθλήματος παίρνει την τρίτη θέση στη σχετική λίστα. Το απίστευτο με την περίπτωση του Σερζ Τζιεχούα ήταν ότι έπαιξε μόνο ένα ματς στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια αγωνίστηκε μόλις 7 δευτερόλεπτα σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα της Γλυφάδας. Ο Ιβοριανός επιθετικός με το που ξεκίνησε ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, έριξε αγωνιά σε αντίπαλο και στάλθηκε σπίτι του (κυριολεκτικά). Μάλιστα ο ίδιος το αντιμετώπισε γελώντας και δεν τον ξαναείδε κανείς.
 
2.Ένα επικό λάθος του Ιάπωνα, Τακαχίρο Μαζουκάβα της Ναγκόγια Γκράμπους έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο επιθετικό να κερδίσει την αποβολή του και να τον στείλει για μπάνιο 4 δεύτερα μετά την έναρξη του αγώνα.
 
1. Την Τσίπενχαμ Τάουν λογικά δεν την γνωρίζουν ούτε οι πιο... άρρωστοι με το στοίχημα. Υπάρχει όμως και αγωνίζεται στην 7η κατηγορία της Αγγλίας. Εκεί λοιπόν θήτευσε μία φορά κι έναν καιρό κάποιος Ντέιβιντ Πρατ. Ο εν λόγω κύριος χρειάστηκε μόλις 3 δευτερόλεπτα και 3 δέκατα για να πατήσει τον αντίπαλο του και να γίνει η πιο γρήγορη καταγεγραμμένη αποβολή όλων των εποχών.
 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα