Μήτρου: «Η προπαγάνδα έπιασε τόπο»

Καυστικός για τα διαιτησία ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό στο Δασάκι.
«Η προπαγάνδα των τελευταίων ημερών έπιασε τόπο», ανέφερε με νόημα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, αφήνοντας αιχμές για δηλώσεις παραγόντων άλλων ομάδων τις προηγούμενες μέρες με υπονοούμενα για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η Ανόρθωση από τη διαιτησία.
 
«Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δεν φτιάξαμε πολλές φάσεις, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε όπως και ο Εθνικός όμως σε αυτές που βρήκαμε, μας στεναχωρεί το ότι δεν τα καταφέραμε, θα αντλήσουμε δύναμη όμως από τον κόσμο για την συνέχεια».

Για την διακοπή:«Θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα που χρίζουν βελτίωσης με την διακοπή».
 
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου