Το πέναλτι «φάντασμα» και το «καράτε» του Ατάντα

Τα τραγικά διαιτητικά λάθη συνεχίστηκαν. Μετά την κακή διαιτησία του Χρίστου Νικολαΐδη στο ΓΣΠ και το εγκληματικό λάθος στο Μακάρειο που κόστισε στη Δόξα στο παιχνίδι με την Ομόνοια (η μπάλα πέρασε φανερά εκτός τελικής γραμμής στο γύρισμα του Σκέμπρι προς τον σκόρερ Ασίς), σειρά πήρε σήμερα ο Νικόλας Αθανασίου στο Δασάκι.
 
Ο ρεφ της αναμέτρησης έκλεισε τα μάτια στο κτύπημα εκτός φάσης του Ατάντα στον Μακρή στο 22’ που θα έπρεπε να οδηγήσει τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού πρόωρα στα αποδυτήρια, ενώ είδε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Χόλγκερσον στον Χατζηβασίλη.
 
Όπως έδειξε ο τηλεοπτικός φακός ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης δεν είχε επαφή με τον Κύπριο επιθετικό και κακώς υποδείχθηκε η εσχάτη των ποινών. 
 
Στο μεταξύ, φωνές υπήρξαν και στο Παραλίμνι, με τους ιθύνοντες της Ένωσης να διαμαρτύρονται για το πέναλτι που δόθηκε στον Ερμή. Αν και δεν ξεκαθάρισε πλήρως από τον τηλεοπτικό φακό, φαίνεται ότι η ανατροπή του Κεϊτά από τον φαν Ράνσμπεκ έγινε εκτός της περιοχής.
 
 Λάθη και στο Τσίρειο
Τα λάθη συνεχίστηκαν και στο Τσίρειο με την ΑΕΛ να δικαιούται πέναλτι στο 66’ του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αφού ο Φρέιρ κλώτσησε τον Σαρδινέρο εντός της περιοχής, με το διαιτητή Δημήτρη Μασιά να δείχνει να συνεχιστεί ο αγώνας.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι διαμαρτύρονται, επίσης, για την αποβολή του Νιάνγκ, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγώνα έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Αγγελή. Φαίνεται να κάνει την επικίνδυνη προβολή, όμως ίσως η αποβολή να ήταν υπερβολική. 
 
 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα