Πρώτο διπλό για Ερμή με αμφισβητούμενο πέναλτι

Με ένα πέναλτι που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, ο Ερμής έφυγε με σημαντικό τρίποντο από το Παραλίμνι επικρατώντας με 1-0 της Ένωσης.
 
Με το πρώτο διπλό στη φετινή σεζόν, η ομάδα της Αραδίππου ξεπέρασε στη βαθμολογία τη σημερινή της αντίπαλο, φθάνοντας στους 15 βαθμούς, ενώ η Ένωση έμεινε στους 13 βαθμούς και οπισθοχώρησε στην 11η θέση
 
Ακυρώθηκε τέρμα
Ο Ερμής κατάφερε να βρει δίχτυα και στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 23’ ο Ντε Πίνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε καθώς ο διαιτητής Λεόντιος Τράττος θεώρησε ότι ο παίκτης του Ερμή στην προσπάθειά του να κερδίσει την μπάλα έβαλε τα χέρια στην πλάτη του αντιπάλου.
 
Αυτή ήταν και η μοναδική καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, αφού ναι μεν η μπάλα πηγαινοερχόταν όμως οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων ήταν εντελώς άστοχες.
 

 

 
Από την άσπρη βούλα
Όσο περνούσε ο χρόνος το 0-0 φάνταζε ως το πιθανότερο αποτέλεσμα για το παιχνίδι, αφού δεν υπήρχαν σοβαρές και μεγάλες ευκαιρίες από τις δυο ομάδες.
 
Τελικά, στο 87’ ο Ερμής βρήκε τη λύση, όταν ο Κεϊτά ανατράπηκε από τον φαν Ράσμπεκ – ο τηλεοπτικός φακός δεν ξεκαθάρισε αν ήταν εντός περιοχής – και ο Λεόντιος Τράττος υπέδειξε την άσπρη βούλα.


 
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκονζάλες, ο οποίος ήταν εύστοχος, πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ερμή γράφοντας το τελικό 1-0.
 
Μετά το παιχνίδι οι παράγοντες και οι παίκτες της Ένωσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς το διαιτητή της αναμέτρησης.


 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ένωση (Ρόνι Φαν Χενέουγκτεν):
Αμπάρης (31' Κωνσταντίνου), Σίλβα, Πάρπας, Βαλλιάνος, Τσιακλής, Μπάουμαν, Κοσμά (70' Φαν Ράσμπεκ), Γιωρκάτζιης (59' Σβόγιτς), Παπαδόπουλος, Φροξυλιάς, Μπούντιμιρ.
Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Παναγόπουλος, Ντε Πίνα, Χριστοφή, Γιαγκουδάκης, Μουσταφά, Ν’Ντόνγκο, Μπρίζιντο (67' Γκονζάλες), Λατόρε, Γουΐκς (59' Μαγιέλε), Βασιλόγιαννης (79' Μπαλογκούν), Κεϊτά.
Σκόρερ:87’ πεν. Γκονζάλες
Κίτρινες:  Φροξυλιάς, Φαν Ράσμπεκ / Γουΐκς
Διαιτητής: Λεόντιος Τράττου
Α' Βοηθός: Χρίστος Χρίστου
Β' Βοηθός: Παύλος Γεωργίου
4ος: Κώστας Ψευδιώτης
Παρατηρητής: Ανδρέας Γεωργίου

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Φαν Γενέουχτεν: «Είμαι στενοχωρημένος για το αποτέλεσμα. Δεν ήμουν ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου στο πρώτο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα ζήτησα από τους παίκτες μου διαφορετική αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες. Είναι το έκτο πέναλτι κατά της ομάδας μου κι αυτό με λυπεί πολύ. Είμαι απογοητευμένος γιατί μια λάθος απόφαση στο πέναλτι ήταν η αιτία να χάσουμε»

Νίκος Παναγιώτου: «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Αγωνιστήκαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση πατούσε καλύτερα από μας στον αγωνιστικό χώρο. Όπως εξελισσόταν το παιχνίδι, ήταν μια ρώσικη ρουλέτα και για τους δύο. Στο τέλος ευτυχήσαμε και πετύχαμε το γκολ με το πέναλτι και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Η Ένωση έχασε κι αυτή σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει. Θα γίνουν προσθήκες για να ενισχυθούμε».

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα