Κρίση στα ενδότερα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Oι  οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε κάθε ευκαιρία που βρίσκουν γιουχάρουν την ομάδα τους και τον προπονητή για τον τρόπο που αγωνίζονται και τώρα ήταν η σειρά των παικτών να εκφράσουν την κριτική τους για τις τεχνικές του Λουίς φαν Χάαλ.Εκ μέρους τον παικτών μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονα των συμπαικτών του για τις προπονήσεις του Ολλανδού. Του ζήτησε να ελαφρύνει το πρόγραμμα καθώς κουράζει τους παίκτες και  δεν μπορούν να αποδώσουν στους αγώνες. Θέμα συζήτησης ήταν και τα συστήματα που επιλέγει ο Φαν Χάαλ καθώς δεν παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες του στις θέσεις που τους βάζει.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Λουίς φαν Χάαλ. Σύμφωνα με την "Dailymail.co.uk" ο Άντερ Ερέρα και ο Χουάν Μάτα σχεδιάζουν "επανάσταση" εναντίον του Ολλανδού καθώς βλέπουν πως δεν αγωνίζονται και γι' αυτόν τον λόγο απειλείται και η συμμετοχή τους στο Euro 2016.

Πρόβλημα στην επίθεση οι "κόκκινοι διάβολοι"

Η αγγλική ιστοσελίδα "Dailymail.co.uk" αναλύει τα δεδομένα της Γιουνάιτεντ και φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει πρόβλημα να περάσει την μπάλα στην επίθεση αλλά και να απειλήσει με αξιώσεις της αντίπαλη εστία.

Συγκεκριμένα, από τις 24 Οκτωβρίου στα εντός έδρας παιχνίδια οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν κάνει τα λιγότερα σουτ στον στόχο, 7 τον αριθμό, με τις τρεις ομάδες που βρίσκονται από πάνω τους (Σουόνσι, Στόουκ και Άστον Βίλα) να έχουν 4 παραπάνω (11).

Επίσης η Γιουνάιτεντ έχει τις περισσότερες πάσες προς τα πίσω, είτε στην άμυνα είστε στον τερματοφύλακα, με τον αριθμό τους να ανέρχεται στις 1.553. Η ομάδα που βρίσκεται ακριβώς από πάνω είναι η Άρσεναλ και έχει 1.318.

Συνέντευξη Τύπου για το μέλλον του ο Φαν Χάαλ

Όπως ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μεσημέρι της Τετάρτης (23/12) ο Λουίς φαν Χάαλ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας θα μιλήσει για όλα αλλά, όπως είναι λογικό, κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι η παραμονή του ή όχι στον πάγκο της ομάδας.

Οι φήμες περί αντικατάστασής του οργιάζουν στο Νησί με πρώτο υποψήφιο να είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο αλλά ο ατζέντης του Πορτογάλου διέψευσε ότι υπήρχαν συζητήσεις με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν