Ο Kύπριος τερματοφύλακας που βρίσκει δίκτυα


Ο Χαράλαμπος Καϊρίνος είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό από το παρουσία του σε ομάδες της Α΄ Κατηγορίας.
 
Τα τελευταία χρόνια υπερασπίζεται τα δοκάρια της ΑΕΖ Ζακακίου και κατά γενική ομολογία είναι από τους βασικούς συντελεστές της καλής πορείας της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας.
 
Δεν είναι μόνο με τις αποκρούσεις του που βοηθά την ΑΕΖ να παίρνει βαθμούς που την κρατάνε ψηλά στη βαθμολογία, αναφέρεται χαρακτηριστικά σε αφιέρωμα που δημοσιεύεται στο Περιοδικό ΚΟΠ και συγκεκριμένα στο τελευταίο τεύχος.
 
Είναι γνωστό στους φίλους της Β΄ Κατηγορίας ότι ο Καϊρίνος εκτελεί και πέναλτι. Στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής η ΑΕΖ κέρδισε 3-2 τον Οθέλλο Αθηαίνου. Σε ένα συναρπαστικό αγώνα ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ζακακίου, με ψυχραιμία και άψογες εκτελέσεις πέτυχε δύο τέρματα από το σημείο του πέναλτι.
 
Η ΑΕΖ ήταν πίσω στο σκορ (1-2)και κέρδισε πέναλτι στο 45. Ανέλαβε την εκτέλεση του ο Καϊρίνος και ισοφάρισε ενώ εκτέλεσε και δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 77΄και πέτυχε το νικητήριο τέρμα χαρίζοντας στην ΑΕΖ μία σπουδαία επιτυχία.
 
Πολλές φορές τερματοφύλακες προωθούνται στα τελευταία λεπτά του αγώνα όταν υπάρχει στημένη φάση και αρκετοί σκόραραν σε διάφορα πρωταθλήματα του κόσμου ενώ υπάρχουν και άλλοι που εκτελούν πέναλτι.
 
Στην Κύπρο όμως τερματοφύλακας να εκτελεί δύο πέναλτι σε κρίσιμο αγώνα και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του πρώτη φορά συμβαίνει και ασφαλώς είναι άξιο αναφοράς.
 
Να σημειωθεί ότι ο Καϊρίνος πέτυχε το πρώτο του φετινό τέρμα στο νικηφόρο εκτός έδρας 2-0 με τον Ν&Σ Ερήμης και στο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ ευστόχησε για τρίτη φορά φέτος.
 
Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ
Ο 34χρονος (06.06.1982) τερματοφύλακας άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Απόλλωνα Λεμεσού όπου εγγράφηκε το 1996 και αποχώρησε το 2002 για να παίξει στην ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου και μετέπειτα στην ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς ως δανεικός. 

Επέστρεψε στον Απόλλωνα το 2004 και την επόμενη χρονιά πήγε στη Νέα Σαλαμίνα όπου παρέμεινε μέχρι το 2008. Ακολούθως αγωνίστηκε στην ΑΠΕΠ την ΑΕΛ, την Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς, τον Άρη Λεμεσού, την ΑΕΚ Κουκλιών, την Πάφο FC και τελευταίος σταθμός η ΑΕΖ στην οποία αγωνίζεται από την περίοδο 2014-2015.
 
Πηγή: Iστοσελίδα ΚΟΠ
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα