Λέει "ναι" στην εθνική Αγγλίας ο Μουρίνιο

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών φέρνουν τον, φρεσκοαπολυθέντα από την Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, να είναι κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είτε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αντί του Φαν Χάαλ) είτε της Ρεάλ Μαδρίτης (στη θέση του Ράφα Μπενίτεθ), όμως φαίνεται πως υπάρχει και... τρίτος δρόμος.

Αυτός οδηγεί στην εθνική Αγγλίας, με την εφημερίδα "Sunday People" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο 52χρονος Πορτογάλος έχει εκμυστηρευτεί στον καλό του φίλο και μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, πως θα αναλάμβανε υπό προϋποθέσεις την εθνική Αγγλίας.

Η μία προϋπόθεση είναι να μην έβρισκε κάποιο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το καλοκαίρι και η δεύτερη είναι να υπάρξει απόφαση της ομοσπονδίας για αλλαγή στον πάγκο των "λιονταριών" το ερχόμενο καλοκαίρι.
 
 
Αυτή τη στιγμή ο Ρόι Χόντσον δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αγγλική FA το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος του Euro 2016, όμως δεν έχουν προχωρήσει οι επαφές για ανανέωσή του μέχρι το Μουντιάλ του 2018, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που τα αποτελέσματα δεν είναι καλά στα γήπεδα της Γαλλίας ενδέχεται να τεθεί θέμα αποχώρησής του.
 
 
Σημειώνεται πως ο Μουρίνιο έχει δηλώσει πως επιθυμεί να παραμείνει στο Λονδίνο μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ήταν ακόμα στην Τσέλσι, είχε παραδεχτεί πως ο πάγκος της εθνικής Αγγλίας συνιστά μία από τις πιο δελεαστικές δουλειές για οποιονδήποτε προπονητή.
  
 

Δειτε Επισης

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς