Αποχώρησε για Πορτογαλία ο Φερναντές

Ο Ρικάρντο Φερναντές επέστρεψε στην Πορτογαλία. Ο Πορτογάλος σε πρόσφατη συνέντευξή του στον «Ρεπόρτερ» (διαβάστε ΕΔΩ) είχε αναφέρει την πρόθεσή του για επιστροφή στην πατρίδα του μετά το τέλος της σεζόν, όμως τελικά η διαδικασία επισπεύτηκε μετά τη διακοπή της συνεργασίας με την Δόξα.

Θυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές διέκοψαν τη συνεργασία τους μετά την ενέργεια του Φερναντές να φτύσει τον Αράμπαλ στο παιχνίδι με τον Εθνικό.
 
Τις προηγούμενες ημέρες ο Πορτογάλος χαιρέτισε τους φίλους του στην Κύπρο και αποχώρησε από το νησί.
 
Σήμερα η Δόξα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον ευχαριστεί για την προσφορά του:
«Το σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή RICARDO RIBEIRO FERNANDES.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου και όλος ο φίλαθλος κόσμος του, εκφράζουν τις θερμότατες ευχαριστίες τους στον πιο αγαπητό ποδοσφαιριστή που υπηρέτησε την ομάδα μας.
 
Για το σωματείο μας, και όχι μόνο, ο Ρίκκι ήταν πρότυπο ποδοσφαιριστή και αθλητή. Υπηρξε ηγετική φυσιογνωμία τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια και κόσμησε, κατά την άποψή μας, με την παρουσία τα κυπριακά γήπεδα σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε.
 
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας που είχε στις τάξεις ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή. Ήταν ο άνθρωπος που σήκωσε στους ώμους την ομάδα μας και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι τα επιτεύγματα του σωματείου μας τις τελευταίας τετραετίας οφείλονται κατά κύριο λόγο σ’ αυτόν. Αξέχαστα θα μείνουν στη μνήμη μας τα εξαιρετικής τεχνικής τέρματα που σημείωσε με την ομάδα μας, ιδιαίτερα το τέρμα που αναδείχτηκε
τρίτο καλύτερο παγκόσμια.
 
Για τον Ρίκκι ο οποίος για 4 χρόνια υπήρξε ηγετική μορφή για την ομάδα του σωματείου μας, μόνο καλά λόγια μπορεί να πει κάποιος. Λυπούμαστε που η ομάδα μας, μετά από συνεννόηση μαζί του, θα στερηθεί των υπηρεσιών του και ευχόμαστε σ’ αυτόν και την οικογένεια του ότι καλό και κάθε επιτυχία με ότι ο ίδιος αποφασίσει να ασχοληθεί.
 
Από το Διοικητικό Συμβούλιο».
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα