ΑΕΚ: Ρόσα και επίσημα

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Φάρλεϊ Ρόσα. Η απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου ανακοινώθηκε από την ομάδα της Λάρνακας και θα έχει ισχεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. 
 
Η ανακοίνωση
Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου (14/01/1994) Βραζιλιάνου μέσου Farley Vieira Rosa ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν από την ομάδα της πατρίδας του, Atletico Monte Azul.

Ο ποδοσφαιριστής αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια, προπονείται κανονικά με την ομάδα μας.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Ο Rosa ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Cruzeiro και στην συνέχεια τα αντίστοιχα της Sporting Lisbon. Την σεζόν 2013/14 αγωνίστηκε στην Ουκρανία και στην FC Sevastopol για να έρθει στην Κύπρο την περσινή σεζόν (2014/15) για λογαριασμό του Απόλλωνα, με τον οποίο κατέγραψε 29 συμμετοχές και σκόραρε 1 γκολ.

Νωρίτερα ο Απόλλωνας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στη Λεμεσιανή ομάδα ως δανεικός από την Μόντε Αζούλ.
 
Η ανακοίνωση
"H Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της (τερματισμός δανεισμού από την Μόντε Αζούλ) με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Φάρλέϊ Ρόσα.
 
Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας, και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική του ζωή.
 
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ"
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία