Υπογράφουν Μιλάνοφ-Σάμπουριτς (αναμονή για Γιαννιώτα)

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΑΠΟΕΛ θα φέρει η εβδομάδα που διανύουμε. Εκτός απροόπτου ο Βούλγαρος Ζίβκο Μιλάνοφ ενημέρωσε τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ότι αποδέχεται την πρόταση που του έγινε για συμβόλαιο 1,5 χρόνου και τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
Τα τυπικά έμειναν επίσης για τη σύναψη συνεργασίας με τον Τόζα Σάμπουριτς, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, χωρίς ωστόσο να αναμιγνύεται με τα μεταγραφικά ζητήματα. Στόχος είναι η ενδυνάμωση του τεχνικού τιμ και της ομαλής λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.
 
Αναμονή για Γιαννιώτα
Η απόκτηση περιφερειακού επιθετικού είναι ο επόμενος στόχος του Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει Ιανουαρίου. Ο Γεωργιανός προπονητής αξιολογεί συνεχώς ονόματα ποδοσφαιριστών, με τον Ελλαδίτη Γιάννη Γιανιώτα να είναι ψηλά στη λίστα των υποψηφίων.
 
Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός που ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς θα αποχωρήσει από το Ρέντη (μετρά μόλις μια συμμετοχή σε αγώνα κυπέλλου) και ψάχνει την καλύτερη δυνατή προοπτική για το μέλλον του.
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του επέδειξαν αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκα, με τελευταίο τον Πανιώνιο, ωστόσο ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού. Εφόσον δεν βρει συμβόλαιο σε προηγμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης, δεν αποκλείεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ.  
 
 

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία