Επεμβαίνει ο Καραπατάκης για Μυτίδη

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άντρος Καραπατάκης τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξη του στον «Ρεπόρτερ» (διαβάστε ΕΔΩ) ότι δεν αναμιγνύεται στα αγωνιστικά της ομάδας, όπου κουμάντο κάνουν οι Τσάβι Ρόκα και Τόμας Κρίστιανσεν.
 
Όπως εξομολογήθηκε, η μοναδική φορά που ανέλαβε δράση ήταν στις επαφές με τον Νέστορα Μυτίδη για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ετοιμάζεται να επέμβει εκ νέου για να δώσει λύση στο ζήτημα που προέκυψε με τον Κύπριο επιθετικό. Όσο και αν προσπαθούν στην ομάδα της Λάρνακας να κρατήσουν ενδοοικογενειακά (και καλά κάνουν) την παρεξήγηση με τον Μυτίδη, δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω από τα χαλί και για το καλό και των δύο πλευρών το ιδανικότερο είναι να βρεθεί η χρυσή τομή.
 
Η επιλογή της ΑΕΚ να εξασκήσει το δικαίωμα που είχε για επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή στις 6 Οκτωβρίου, χωρίς τη συγκατάθεσή του, έχει δυσαρεστήσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή, καθώς θεωρεί ότι ο όρος που εξάσκησε η ΑΕΚ για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Μάιο του 2017, δεν μπορεί να ισχύει σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΦΙΦΑ. Ο Μυτίδης δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο εξωτερικό, εντούτοις είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ΑΕΚ, ενώ στην ομάδα της Λάρνακας θέλουν να κρατήσουν τον διεθνή φορ για πολλά χρόνια. Παράλληλα, δεν έχουν σκοπό να σταθούν εμπόδιο στην ανέλιξη του ποδοσφαιριστή και το ζητούμενο είναι να βρεθεί μια φόρμουλα που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα